Purmerend

Purmerendse held Kyan “Altijd Herres” in Jeugdjournaal te zien (video)

Purmerend – Het leven van tenminste 1 Nederlander is afgelopen week flink veranderd. En dat is het leven van de 14-jarige Purmerender Kyan. De man van de legendarische woorden “Altijd Herres als ik een broodje eet”.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Inmiddels heeft Kyan meer dan 158.000 volgers op Instagram en de teller blijft maar stijgen. En nog een gebeurtenis voor Kyan afgelopen week, want hij is namelijk afgelopen maandag geopereerd en is er een goedaardige Tumor uit zijn hoofd gehaald. Een tumor die ervoor zorgde dat hormonen niet helemaal in evenwicht waren en hij in de breedte groeide en niet zozeer in de lengte.

Het Jeugdjournaal ging vandaag bij deze Purmerendse held langs.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Was gezellig met het jeugdjournaal vandaag

Een bericht gedeeld door de levende legende van herres (@korffkyan) op

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by