Purmerend

Purmerendse held Kyan “Altijd Herres” in Jeugdjournaal te zien (video)

Purmerend – Het leven van tenminste 1 Nederlander is afgelopen week flink veranderd. En dat is het leven van de 14-jarige Purmerender Kyan. De man van de legendarische woorden “Altijd Herres als ik een broodje eet”.

Inmiddels heeft Kyan meer dan 158.000 volgers op Instagram en de teller blijft maar stijgen. En nog een gebeurtenis voor Kyan afgelopen week, want hij is namelijk afgelopen maandag geopereerd en is er een goedaardige Tumor uit zijn hoofd gehaald. Een tumor die ervoor zorgde dat hormonen niet helemaal in evenwicht waren en hij in de breedte groeide en niet zozeer in de lengte.

Het Jeugdjournaal ging vandaag bij deze Purmerendse held langs.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Was gezellig met het jeugdjournaal vandaag

Een bericht gedeeld door de levende legende van herres (@korffkyan) op

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.