* parkerenPurmerend

Plannen garage Eggert bekend: 4e etage wordt gesloopt

Purmerend – Half oktober sloot Wereldhave de 3e en 4e verdieping van parkeergarage Eggert, na de ontdekking van corrosie aan de stalen liggers van de hellingbaan tussen de twee etages. Inmiddels heeft de vastgoedinvesteerder bekend gemaakt dat de 4e verdieping medio 2020 gesloopt zal moeten worden.

De derde etage zal zo spoedig mogelijk weer worden opengesteld voor het publiek. Toch zal dit niet eerder zijn dan medio eerste kwartaal 2020. De tussenliggende periode wordt gebruikt om de hellingbaan tussen de twee etages te verwijderen en om een sloopplan te maken voor de bovenste etage.

De sloop van de 4e etage zal plaatsvinden in een rustige periode, dit om de overlast zo veel mogelijk te beperken. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden en noodzaak voor herbouw van de bovenste verdieping.

Relevante artikelen:

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.