17.7 C
Purmerend
maandag 27 mei 2024
Home* parkerenPlannen garage Eggert bekend: 4e etage wordt gesloopt

Plannen garage Eggert bekend: 4e etage wordt gesloopt

Purmerend – Half oktober sloot Wereldhave de 3e en 4e verdieping van parkeergarage Eggert, na de ontdekking van corrosie aan de stalen liggers van de hellingbaan tussen de twee etages. Inmiddels heeft de vastgoedinvesteerder bekend gemaakt dat de 4e verdieping medio 2020 gesloopt zal moeten worden.

De derde etage zal zo spoedig mogelijk weer worden opengesteld voor het publiek. Toch zal dit niet eerder zijn dan medio eerste kwartaal 2020. De tussenliggende periode wordt gebruikt om de hellingbaan tussen de twee etages te verwijderen en om een sloopplan te maken voor de bovenste etage.

De sloop van de 4e etage zal plaatsvinden in een rustige periode, dit om de overlast zo veel mogelijk te beperken. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden en noodzaak voor herbouw van de bovenste verdieping.

Relevante artikelen:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,928FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.7 ° C
18.9 °
16 °
55 %
3.1kmh
100 %
ma
18 °
di
15 °
wo
17 °
do
16 °
vr
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.