19 C
Purmerend
zondag 19 mei 2024
HomePurmerendInleveren vuurwerk en kerstbomen levert zakcentje op

Inleveren vuurwerk en kerstbomen levert zakcentje op

Purmerend – Ook dit jaar heeft gemeente Purmerend weer een inleveractie voor kerstbomen en vuurwerkafval. Op donderdag 2 januari 2020 kun je tussen 9.00 en 15.00 uur vuurwerk(afval) inleveren. Voor een kilo vuurwerk(afval) krijg je € 0,25. Op vrijdag 3 januari 2020 kun je kerstbomen inleveren tussen 09.00 en 15.00 uur. Je krijgt dan € 0,50 per boom.

Dit jaar is de actie iets anders dan voorgaande jaren. Bij het inleveren van je kerstbomen of vuurwerk ontvang je een tegoedbon – bewaar deze goed, hierop staat welk bedrag je krijgt! Met die bon kun je op woensdag 8 of donderdag 9 januari tussen 12.00 en 17.00 uur het door jou opgehaalde bedrag ophalen bij het wijkkantoor Gors aan Dotterbloem 100 (naast winkelcentrum Zwanebloem). De gemeente doet het op deze manier om te voorkomen dat medewerkers van de gemeente met grote bedragen contant geld op de inleverlocaties aanwezig moeten zijn.

Inzamellocaties

Je kunt je vuurwerk en kerstbomen op de volgende locaties inleveren:

  • Purmer-Noord – Winkelcentrum Gildeplein (tegenover Gildestraat 40)
  • Purmer-Zuid – Parkeerterrein Sporthal de Vaart (Koggenland 88)
  • Gors – Dotterbloem 100 (wijkkantoor Gors)
  • Weidevenne – Abel Tasmanplein (parkeerplaats NS station)
  • Overwhere – Parkeerplaats sporthal De Beuk (van IJsendijkstraat 365)
  • Wheermolen – J.F. Kennedyplein (parkeerplaats naast tankstation)Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,922FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
19 ° C
21.7 °
16.1 °
68 %
4kmh
6 %
zo
18 °
ma
19 °
di
21 °
wo
16 °
do
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.