* Den Ilp112

Voetgangster overleden na aanrijding met auto in Den Ilp

Den Ilp – Bij een aanrijding aan de weg Den Ilp in het gelijknamige dorp is vanmiddag een voetgangster overleden na een aanrijding met een auto.

Het ongeluk gebeurde rond kwart over twee. Meerdere hulpdiensten, waaronder een mobiel medisch traumateam en de brandweer, werden opgeroepen om assistentie te verlenen.

Het team van de Verkeersongevallen Analyse doet onderzoek. De weg zal voorlopig afgesloten blijven voor verkeer.

Update:

Het betreft een 83-jarige inwoonster. Zij werd bij het oversteken van de weg aangereden door een automobilist. De 38-jarige bestuurder is aangehouden (dit is standaardprocedure bij ernstige ongevallen) en na verhoor weer heengezonden. Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoekt de toedracht van dit noodlottige ongeval. Een van de scenario’s die door de politie onderzocht wordt is of de laagstaande zon een oorzaak heeft gespeeld.

Foto’s: Inter Visual Studio / Sam de Joode

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.