112Purmerend

Ingebroken bij Danny de Munk: ‘Tyfuslijers! Ik heb alles op de camera’

Purmerend – Danny de Munk is slachtoffer geworden van een woninginbraak. Volgens de zanger zouden vier mannen met een ladder, via het dak, zijn woning in zijn geklommen. 

Volgens Danny, die zegt de inbrekers op de camera te hebben staan, zou één van de inbrekers al opgepakt zijn. De zanger reageert op Instagram en Facebook woedend op het incident: “Tyfuslijers, ik heb alles op de camera. Jullie gezichten zal ik aan heel Nederland tonen!”

De BN’er was naar verluidt net één dag op vakantie, toen het brutale kwartet z’n slag sloeg. Een buurman ontdekte dat er was ingebroken en alarmeerde de hulpdiensten.

Natte kleding

De politie is nog op zoek naar één of meerdere verdachten. In een Burgernetmelding wordt gevraagd om uit te kijken naar een persoon of personen in natte kleding en die mogelijk een schoen zou missen. 

Dit bericht bekijken op Instagram

SWIPE !! Bij info bel aub politie Zaanstreek / Purmerend

Een bericht gedeeld door DANNY DE MUNK (@dannydemunk) op

Foto’s: Inter Visual Studio / Sam de Joode.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.