10.2 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home112Benzinedieven aan het werk: tientallen meldingen in onze regio

Benzinedieven aan het werk: tientallen meldingen in onze regio

Purmerend/Regionaal – Op Social Media verschijnen de laatste week steeds meer meldingen van benzinediefstal. Het gaat ondermeer om meldingen uit Purmerend, Beemster en Edam/Volendam. Het totale aantal loopt inmiddels in de tientallen.

Bij de diefstal van benzine wordt er een klein gaatje geboord in de benzinetank van een auto. Vervolgens wordt de brandstof uit de tank gezogen. De politie roept mensen op om alert te zijn op signalen die kunnen wijzen op deze vorm van diefstal.

Ziet u ‘s avonds of ‘s nachts iets verdachts op de parkeerterreinen? Ziet u mensen lopen met jerrycans of zich ophouden bij auto’s? Waarschuw dan direct de politie! Bent u zelf slachtoffer en heeft u geen aangifte gedaan? Doe dit dan alsnog!

Begin 2019 was er in Purmerend ook al een golf van benzinediefstallen. Deze concentreerde zich toen vooral rondom de wijk Overwhere.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.2 ° C
12.4 °
7.3 °
55 %
2.2kmh
90 %
di
9 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.