112

Tv en PlayStation veiliggesteld na achtervolging 45-km auto

Purmerend – Afgelopen nacht achtervolgde de politie korte tijd een Ligier (45km auto). De bestuurder reed de auto het trottoir op en rende via een aantal stegen verder de wijk Purmer Zuid in. De bestuurder ontkwam aan de politie.

Omdat de bestuurder de deur van zijn auto open had laten staan, zag de politie in het voertuig een flatscreen tv en een rugzak met daarin een playstation liggen.

De spullen zijn veilig gesteld op ons bureau aan de Waterlandlaan. In principe kan de bestuurder deze op het bureau ophalen. “Maar omdat wij de herkomst van de goederen niet met zekerheid vast kunnen stellen zou het ook nog kunnen dat iemand deze spullen mist. Dan vragen wij u contact met ons op te nemen via 0900-8844. Het voorval is geregistreerd onder nr: 202000282.”, aldus de politie Purmerend.

Foto’s: politie

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....