112

Tv en PlayStation veiliggesteld na achtervolging 45-km auto

Purmerend – Afgelopen nacht achtervolgde de politie korte tijd een Ligier (45km auto). De bestuurder reed de auto het trottoir op en rende via een aantal stegen verder de wijk Purmer Zuid in. De bestuurder ontkwam aan de politie.

Omdat de bestuurder de deur van zijn auto open had laten staan, zag de politie in het voertuig een flatscreen tv en een rugzak met daarin een playstation liggen.

De spullen zijn veilig gesteld op ons bureau aan de Waterlandlaan. In principe kan de bestuurder deze op het bureau ophalen. “Maar omdat wij de herkomst van de goederen niet met zekerheid vast kunnen stellen zou het ook nog kunnen dat iemand deze spullen mist. Dan vragen wij u contact met ons op te nemen via 0900-8844. Het voorval is geregistreerd onder nr: 202000282.”, aldus de politie Purmerend.

Foto’s: politie

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.