112Purmerend

2 nieuwe verdachten aangehouden voor inbraak bij Danny de Munk

Purmerend – ”Goed nieuws!” schrijft Danny op zijn Instagram Stories. ”Complimenten aan mijn buren en politie Purmerend.”

Danny en zijn gezin werden op 30 december tijdens zijn vakantie op Curaçao geconfronteerd met een inbraak in zijn huis in de Weidevenne. De politie laat desgevraagd aan Regio Purmerend weten dat er twee nieuwe verdachten zijn aangehouden. Het gaat om een 24-jarige man uit Rotterdam en een 22-jarige man uit Ridderkerk. Eerder, bijna direct na de inbraak, was er al een 23-jarige verdachte aangehouden.

De mannen worden verdacht van een poging tot inbraak. Er wordt nog 1 dader gezocht en het onderzoek loopt nog steeds.

De zanger reageerde op de dag van de inbraak op Instagram en Facebook woedend op het incident: “Tyfuslijers, ik heb alles op de camera. Jullie gezichten zal ik aan heel Nederland tonen!”

Inmiddels heeft Danny de beelden van de beveiligingscamera’s op zijn Facebook en Instagram verwijderd.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.