* Wat u schrijft

Weer plek voor nieuwe leden bij Scouting Purmerend!

Scouting Purmerend is op zoek naar welpen (7-11 jaar), explorers (15-17 jaar) en leidinggevenden (18+).

Na de zomervakantie zijn er heel veel van onze welpen overgevlogen naar de oudere groep, de scouts. Daardoor hebben we na het wegwerken van alle wachtlijsten weer plek voor nieuwe welpen! De welpen is de groep voor kinderen van 7-11 jaar. Elke week beleven ze weer leuke avonturen in de jungle. We hebben welpengroepen op zowel woensdagavond als op zaterdagochtend en –middag. Voor meer informatie kijk vooral op onze website.

Daarnaast zijn veel van onze oudste leden oud genoeg om uit te vliegen. We zijn daarom ook weer op zoek naar nieuwe RSA leden. Elke vrijdagavond hebben zij opkomst. De meeste opkomsten worden door de leden zelf georganiseerd onder begeleiding van de leiding. Zo is er dus veel variatie in het programma. Ze zijn op dit moment met een klein groepje, dus ze zouden het erg leuk vinden om wat nieuwe mensen te verwelkomen!

Tenslotte zijn wij altijd op zoek naar leiding. Lijkt het je leuk om lekker in de natuur bezig te zijn, te knutselen en de kinderen veel te leren? Kom dan een keer kijken! We kunnen leiding gebruiken bij alle leeftijden (7-18 jaar). Kijk voor alle mogelijke tijdstippen op de website.

Interesse om lid te worden, of graag een keertje kijken? Stuur een email naar [email protected]. Meer informatie is te vinden op de website van de Scoutinggroep: www.scoutingpurmerend.nl.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.