22.2 C
Purmerend
zondag 1 oktober 2023
Home112Vrouw staande gehouden: Een tiental keer eten in een restaurant zonder betalen...

Vrouw staande gehouden: Een tiental keer eten in een restaurant zonder betalen op de Koemarkt

Purmerend – Een grote frustratie van restauranthouders: soms lopen er mensen weg uit een restaurant zonder te betalen. Een vrouw maakte het op de Koemarkt wel heel erg bont. Zij voerde het trucje een tiental keer uit op het Purmerendse horecaplein.

De zaak kwam gisteren aan het rollen, toen een horecaondernemer het voorval meldde op een whatsappgroep van Purmerendse ondernemers. Hij bleek niet de enige te zijn geweest. De vrouw heeft -met name in de maand december 2019- vele malen hetzelfde trucje uitgevoerd.

Eerst onder het motto dat haar pinpas weigerde. Later werd de vrouw eerlijker. Na haar uitgebreide maaltijd gaf de vrouw aan dit niet te kunnen betalen. Als onderpand leverde ze waardevolle goederen in, zoals haar rijbewijs, verschillende pinpassen, een MacBook en haar identiteitsbewijs.

Een van de rekeningen.

In de loop van vandaag werden de gegevens van de vrouw tussen de ondernemers uitgewisseld. Ze reserveerde altijd onder dezelfde naam onder vermelding van het zelfde telefoonnummer.

Het was een keurig nette dame van rond de 40. Ze kwam alleen. Ze viel alleen op door de rijke mate waarop zij bestelde.

Vandaag had zij een afspraak in een van de restaurants om haar schuld in te lossen. Een toevallig aanwezige agente, in haar vrije tijd, heeft de dame staande gehouden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,502VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.2 ° C
25 °
18.9 °
68 %
5.8kmh
95 %
zo
22 °
ma
22 °
di
17 °
wo
17 °
do
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.