ondernemers

Wokrestaurant De Doele blijft, ook geen overname door Loetje

Purmerend – Hoe en wanneer de geruchten precies zijn begonnen weet hij niet. Maar Chi, eigenaar van wok-restaurant De Doele, wil de verhalen die de ronde doen graag ontkrachten. “We gaan niet weg, we worden ook niet overgenomen.”

Chi heeft inmiddels begrepen dat de geruchten al een maand of twee door de stad zingen. Zelf hoorde hij het kort geleden voor het eerst. Het begon met een leverancier, daarna hoorde hij het van vaste klanten. Nu er bij het plaatsen van reserveringen soms wordt gevraagd of het restaurant op de desbetreffende datum nog wel open is, besloot Chi dat het tijd is voor actie.

Wij willen hierbij nadrukkelijk vertellen dat het niet waar is. Wok De Doele gaat nergens heen verhuizen en wordt ook niet overgenomen door een andere exploitant. Dus bij deze: kom gerust snel weer bij ons langs om lekker te wokken! Wij zijn er gewoon nog steeds en nogmaals, wij gaan dus niet weg en er komt ook geen andere ondernemer op onze locatie.

Gelijktijdig doet ook het verhaal de ronde dat restaurantketen Loetje een vesting gaat openen in Purmerend. Er werd al gespeculeerd of Loetje de locatie van De Doele zou gaan betrekken. Loetje liet vanmiddag het volgende weten aan Regio Purmerend:

“Hoewel we altijd op zoek zijn naar geschikte locaties in steden waar we nog niet zitten, hebben we op dit moment geen concrete locatie in Purmerend op het oog.”

De wok-fans kunnen dus gerust ademhalen. Voor de Loetje-fans is het nog afwachten.

Wok Restaurant de Doele

Wij zijn een all-you-like-to-eat Wok & Grill & Sushi Restaurant. Bij ons kunt u voor een vaste prijs onbeperkt genieten van de volgende lekkernijen: soepen en versgebakken stokbrood met kruidenboter, salades, visdelicatessen en verschillende soorten vers gemaakte sushi van sushi-bar, salade buffet, verschillende Dim Sum hapjes van het warm buffet, lievelingshapjes voor kinderen zoals: mini-frikandelletjes, kipvleugeltjes, patatjes en krieltjes (variërend per dag), verschillende authentieke Chinese gerechten van het warm buffet.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.