4 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home* KunstExpositie, stemmen én prijsuitreiking 'Sterren op het doek'

Expositie, stemmen én prijsuitreiking ‘Sterren op het doek’

Purmerend – Op zaterdag 16 november 2019 maakten 12 kunstenaars een start met het portret van wethouder Eveline Tijmstra. Eveline is een betrokken en actieve wethouder in Purmerend en heeft o.a. Kunst en Cultuur in haar portefeuille. Niet zo raar dus dat het Kunstcollectief haar heeft uitgekozen voor deze editie van ‘Sterren op het doek‘.

Nieuwsgierig of de portretten lijken? Vanaf 14 januari hangen de portretten in de hal (boven) bij de kleine zaal van de Purmaryn. Iedereen mag daar t/m 7 februari een stem uitbrengen op het mooiste portret. En als je je stem uitbrengt maak je kans op een theaterbon!

Benieuwd wie de winnaar is? Kom op zaterdag 8 februari van 14.00 tot 15.00 uur naar de prijsuitreiking in de Purmaryn. Eveline kiest dan haar favoriete portret, de winnaar van Sterren op het doek. Die middag wordt ook de publiekswinnaar bekend gemaakt.

De werken zijn niet ondertekend om elke kunstenaar een gelijk kans te geven en om het stemmen eerlijk te laten verlopen.

De expositie van de portretten in de Purmaryn is van 14 januari tot 22 februari.

Foto: Kunstcollectief Purmerend

Relevant artikel:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4 ° C
6.1 °
2.2 °
76 %
0.9kmh
100 %
do
10 °
vr
10 °
za
16 °
zo
18 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.