* KunstPurmerend

Expositie, stemmen én prijsuitreiking ‘Sterren op het doek’

Purmerend – Op zaterdag 16 november 2019 maakten 12 kunstenaars een start met het portret van wethouder Eveline Tijmstra. Eveline is een betrokken en actieve wethouder in Purmerend en heeft o.a. Kunst en Cultuur in haar portefeuille. Niet zo raar dus dat het Kunstcollectief haar heeft uitgekozen voor deze editie van ‘Sterren op het doek‘.

Nieuwsgierig of de portretten lijken? Vanaf 14 januari hangen de portretten in de hal (boven) bij de kleine zaal van de Purmaryn. Iedereen mag daar t/m 7 februari een stem uitbrengen op het mooiste portret. En als je je stem uitbrengt maak je kans op een theaterbon!

Benieuwd wie de winnaar is? Kom op zaterdag 8 februari van 14.00 tot 15.00 uur naar de prijsuitreiking in de Purmaryn. Eveline kiest dan haar favoriete portret, de winnaar van Sterren op het doek. Die middag wordt ook de publiekswinnaar bekend gemaakt.

De werken zijn niet ondertekend om elke kunstenaar een gelijk kans te geven en om het stemmen eerlijk te laten verlopen.

De expositie van de portretten in de Purmaryn is van 14 januari tot 22 februari.

Foto: Kunstcollectief Purmerend

Relevant artikel:

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.