* Noordbeemster112

Brandweer bevrijdt man die tot zijn oksels was weggezakt in modder in Noordbeemster

Noordbeemster – Aan de Kruisoorderweg in Noordbeemster heeft de brandweer vanmorgen een man gered die tot zijn oksels was weggezakt in modder bij een sloot.

De man was in de sloot een nieuw zogenoemd waadpak aan het testen toen hij vastraakte in het drijfzand. Hoe lang de man precies vast zat is nog niet duidelijk, maar een woordvoerder van de veiligheidsregio kan bevestigen dat hij er ‘langere tijd’ in had gelegen. 

Twee omstanders die met een hondje aan het wandelen waren, ontdekten de man en waarschuwden de hulpdiensten, aldus een woordvoerder van de brandweer.

De man is door de brandweer op het droge geholpen en is overgebracht naar een ambulance voor medische controle. Mogelijk heeft hij onderkoelingsverschijnselen.

Foto’s: Inter Visual Studio / Arjen Tushuizen

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.