15.4 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
HomePurmerendOntvoerde vrouw en kinderen door politie bevrijd. Purmerender aangehouden.

Ontvoerde vrouw en kinderen door politie bevrijd. Purmerender aangehouden.

Amsterdam – Op 31 december 2019 werd vanuit Amsterdam-Noord een 31-jarige vrouw met haar twee kinderen van drie en zeven jaar oud ontvoerd. Nadat het de vrouw gelukt was via een bekende de politie te alarmeren, is de politie direct een uitgebreid opsporingsonderzoek gestart.

Dat leidde naar de verblijfplaats van de vrouw in een woning  in Almere. Op 1 januari 2020 slaagden leden van de Dienst Speciale Interventies (DSI) erin de vrouw en haar kinderen te bevrijden uit de woning waar ze werden vastgehouden.

Inmiddels zijn tien verdachten aangehouden. Na voor de Raadkamer te hebben gestaan zitten er nog zes personen vast: vijf mannen en één vrouw – in leeftijd variërend van 19 tot 28 jaar – uit Amsterdam, Lelystad en Purmerend. Er zijn bij de diverse verdachten in totaal vijf vuurwapens en ongeveer 200.000 euro in contanten aangetroffen en in beslag genomen.

Rapscene

Uit het onderzoek is de voorlopige verdenking gerezen dat een deel van de verdachten deel uitmaakt van de rapscene in Amsterdam Zuidoost.

De politie vermeldt de aanhoudingen nu pas, omdat één van de aangehouden verdachten tot en met afgelopen maandag in beperkingen zat.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.4 ° C
16.2 °
14.5 °
78 %
5.8kmh
100 %
wo
19 °
do
17 °
vr
17 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.