Opmerkelijk

Influencer Dorien Rose en de bontinspectie bekeuren bontdragende Purmerenders

Purmerend – Vanmiddag trok Dorien Rose (model, actrice, filmmaker en influencer) samen met de bontinspectie van Bont voor Dieren door de binnenstad van Purmerend.

Niets vermoedende Purmerenders met een bontkraag kregen een “bekeuring”. Mensen met een nepkraag kregen een sticker als compliment. Door deze ludieke actie probeert de bontinspectie aandacht te vragen voor het dierenleed dat wordt veroorzaakt door de bontindustrie.

Redactie: De mevrouw met de blauwe tas op de kopfoto en in de video kreeg een sticker als compliment.

Vooral het gesprek met de bontdragers is belangrijk. Sommige mensen zijn zich niet eens bewust van het feit dat zij echt bont op hun jas hebben. “Bont is duur en deze jas was maar 60 euro, dus dat is nep”, is een veel gehoord misverstand.

De inspectie richt zich ook op jongeren, onder wie het dragen van bont door voorbeelden als Lil’ Kleine en Famke Louise, populair en normaal is.

Bekijk hier ons interview met Dorien Rose en Moranni (bontinspectie) – kijktijd 3.29 minuten.

Bont voor Dieren – Voor een bontvrij Nederland

Rapper Lil’ Kleine heeft met een ruime meerderheid van de stemmen de verkiezing Dom Bontje 2019 gewonnen! Hij wist rapper Boef en Gerard Joling ver achter zich te houden. Zij zijn geëindigd als tweede en derde. Ook zangeres Samantha Steenwijk, rapper Donnie en voetbalster Jackie Groenen waren genomineerd.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Dorien Rose is een beetje bekend en trekt nu alles uit de kast om haar roem te vergroten. Roem bestaande uit o.m.Nederlandse Playmate van het jaar 2004, covermodel Playboy, verleidster in het televisie- programma Temptation Island VIPS, deelneemster aan Fort Boyard en Shopping Queens VIPS.
    Nu draag ik geen bont (en heb dit nooit gedaan); maar Dorien Rose en consorten ook voor jullie geldt “Verbeter de wereld maar begin bij jezelf”.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: