9.9 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
HomeCultuurWeekendtip: vrijdag muziekcafe in P3

Weekendtip: vrijdag muziekcafe in P3

Purmerend – Aankomende vrijdag is het weer zover. Vanaf 20:15 uur is een nieuwe editie van het muziekcafé in P3. Singer Songwriter Joëtta Zoetelief en STEAL stelen deze avond de show. Natuurlijk met de Huisband als verrukkelijk muzikaal intermezzo.

Singer Songwriter :Joëtta Zoetelief
In 2013 volgde Joëtta haar hart en ging naar Malaga in Spanje, daar werkte ze verder aan de ontwikkeling van haar muziek samen met locale musici en trad op in kleine bars en cafés.
Geïnspireerd door artiesten als Lucy Rose and Lisa Hannigan, zingt en speelt ze haar liedjes op een akoestische gitaar.
Terug in Amsterdam speelde ze in de folk-indie scene en speelde samen in “Wiens Lief” met singer songwriters Tiana and Fanni. Er kwam een single uit in 2017 ‘Better than me
Joëtta schrijft haar eigen liedjes en haar eerste solo EP komt dit voorjaar uit !

Huisband met o.a. Ruben, Shoshanna, Dick van het Hoog, Dick Bakker, lisa, Carolien en Amandela… …. weer nieuwe gezichten !

Bezoek ook eens de pagina van de huisband op Facebook

Daarna de band van deze avond : STEAL
STEAL is een coverband uit Purmerend/Amsterdam/Haarlem, die in 2020 hun 20 jarig bestaan viert. In het maandelijks terugkerende muziekcafe van P3 plegen zij hun eerste viering in stijl. Om het jaar af te trappen mag de groep een uur lang hun plannen voor dit jaar laten horen.
Hou je van lekkere rock muziek, moet je hier bij zijn. Van Herman Brood naar Muse, van Editors terug naar Queens of the stone age om te eindigen met the Prodigy, het zou zomaar allemaal kunnen. Bekend om hun energieke frontman, en hun strakke spel, moet 2020 het jaar van STEAL worden. Zeker in eigen regio.
Een ding is zeker, STEAL is 100 % gefocust om deze avond iets neer te zetten. Lekkere rock, goede sfeer, fijne show, gratis entree.
Say no more…Dit mag je niet missen !

De volgende Muziekcafé avonden zijn op :
28 februari- 27 maart-24 april – 29 mei

Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband.
Wil je dit seizoen (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal!
De huisband heeft een lijst waaruit je kan kiezen op onze facebookpagina onder notities maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is ! Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen naar: [email protected] of neem contact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend
Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op
We sturen de info toe en zorgen dat het jouw feestje wordt !!



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,850FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
9.9 ° C
11.1 °
8.9 °
74 %
5.4kmh
75 %
do
10 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.