* kinderen

Tip: Kom tijdens de staking lekker spelen bij Spurd! (3 locaties)

Purmerend – Juffen en meesters van de meeste basisscholen in Purmerend doen eind deze week mee aan de tweedaagse landelijke schoolstaking. De kinderen van die scholen hoeven zich vrijdag 31 januari niet te vervelen, voor hen is er op drie locaties in de stad het Pop-Up Sportspektakel van Spurd.

Kinderen vanaf twee tot en met twaalf jaar kunnen van 10.00 uur tot 15.00 uur naar sportzaal De Gors Zwanebloem 12, sportzaal De Kraal Zambezilaan 280 in Weidevenne en sporthal De Vaart Koggenland 70 in Purmer-Zuid. Spurd maakt voor hen een sportieve, actieve dag mogelijk.

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....