* kinderen

Tip: Kom tijdens de staking lekker spelen bij Spurd! (3 locaties)

Purmerend – Juffen en meesters van de meeste basisscholen in Purmerend doen eind deze week mee aan de tweedaagse landelijke schoolstaking. De kinderen van die scholen hoeven zich vrijdag 31 januari niet te vervelen, voor hen is er op drie locaties in de stad het Pop-Up Sportspektakel van Spurd.

Kinderen vanaf twee tot en met twaalf jaar kunnen van 10.00 uur tot 15.00 uur naar sportzaal De Gors Zwanebloem 12, sportzaal De Kraal Zambezilaan 280 in Weidevenne en sporthal De Vaart Koggenland 70 in Purmer-Zuid. Spurd maakt voor hen een sportieve, actieve dag mogelijk.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.