15.6 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
Home* kinderenTip: Kom tijdens de staking lekker spelen bij Spurd! (3 locaties)

Tip: Kom tijdens de staking lekker spelen bij Spurd! (3 locaties)

Purmerend – Juffen en meesters van de meeste basisscholen in Purmerend doen eind deze week mee aan de tweedaagse landelijke schoolstaking. De kinderen van die scholen hoeven zich vrijdag 31 januari niet te vervelen, voor hen is er op drie locaties in de stad het Pop-Up Sportspektakel van Spurd.

Kinderen vanaf twee tot en met twaalf jaar kunnen van 10.00 uur tot 15.00 uur naar sportzaal De Gors Zwanebloem 12, sportzaal De Kraal Zambezilaan 280 in Weidevenne en sporthal De Vaart Koggenland 70 in Purmer-Zuid. Spurd maakt voor hen een sportieve, actieve dag mogelijk.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
69 %
1.7kmh
10 %
do
18 °
vr
21 °
za
20 °
zo
22 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.