* Horeca

Breaking: Kriti blijft in de Drie Zwanen, Restaurant Kerkstraat wordt een nieuw concept

Purmerend – “Ik heb nieuws”, zo belde Erol gisteren de redactie van Regio Purmerend op. En ja, onze favoriete Purmerendse Griek heeft zeker nieuws. Niet alleen over de toekomst van Restaurant Kriti, maar ook over een heel nieuw concept in het verbouwde pand aan de Kerkstraat/Kolkstraat.

Gisteren is er overeenkomst bereikt over de definitieve huur van de Drie Zwanen. Restaurant Kriti zal dus blijven zitten, waar het nu al twee jaar zit. Inmiddels is het voor de vaste gasten een vertrouwde plek aan de rand van het centrum van Purmerend geworden. Een plek met goede parkeermogelijkheden en voldoende ruimte.

Toch spelen er ook andere redenen mee. “Als ik eerlijk ben, heb ik al een jaar of vijf een bepaald concept in mijn hoofd”, vertelt Erol een beetje geheimzinnig. “Het is een heel vernieuwend concept. En dat plan begon de laatste tijd steeds concreter te worden. Dat is een belangrijke reden geweest om deze keuze te maken.”

Wanneer het nieuwe restaurant open gaat, kan Erol nog niet zeggen. En over het exacte concept achter het restaurant wil hij ook nog niet veel kwijt. Maar twee tipjes van de sluier wil hij wel alvast oplichten: “Het concept is echt nog nergens in Nederland te vinden. En nee, het is in ieder geval geen Grieks!”

Relevante artikelen:

Sneak preview met Erol in “het nieuwe Kriti”

Kriti praat openlijk over problemen verbouwing locatie Kolkstraat

Kriti:

Nieuw Restaurant:


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.