* Horeca

Breaking: Kriti blijft in de Drie Zwanen, Restaurant Kerkstraat wordt een nieuw concept

Purmerend – “Ik heb nieuws”, zo belde Erol gisteren de redactie van Regio Purmerend op. En ja, onze favoriete Purmerendse Griek heeft zeker nieuws. Niet alleen over de toekomst van Restaurant Kriti, maar ook over een heel nieuw concept in het verbouwde pand aan de Kerkstraat/Kolkstraat.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Gisteren is er overeenkomst bereikt over de definitieve huur van de Drie Zwanen. Restaurant Kriti zal dus blijven zitten, waar het nu al twee jaar zit. Inmiddels is het voor de vaste gasten een vertrouwde plek aan de rand van het centrum van Purmerend geworden. Een plek met goede parkeermogelijkheden en voldoende ruimte.

Toch spelen er ook andere redenen mee. “Als ik eerlijk ben, heb ik al een jaar of vijf een bepaald concept in mijn hoofd”, vertelt Erol een beetje geheimzinnig. “Het is een heel vernieuwend concept. En dat plan begon de laatste tijd steeds concreter te worden. Dat is een belangrijke reden geweest om deze keuze te maken.”

Wanneer het nieuwe restaurant open gaat, kan Erol nog niet zeggen. En over het exacte concept achter het restaurant wil hij ook nog niet veel kwijt. Maar twee tipjes van de sluier wil hij wel alvast oplichten: “Het concept is echt nog nergens in Nederland te vinden. En nee, het is in ieder geval geen Grieks!”

Relevante artikelen:

Sneak preview met Erol in “het nieuwe Kriti”

Kriti praat openlijk over problemen verbouwing locatie Kolkstraat

Kriti:

Nieuw Restaurant:

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by