13.5 C
Purmerend
zondag 14 april 2024
Home* HorecaBreaking: Kriti blijft in de Drie Zwanen, Restaurant Kerkstraat wordt een nieuw...

Breaking: Kriti blijft in de Drie Zwanen, Restaurant Kerkstraat wordt een nieuw concept

Purmerend – “Ik heb nieuws”, zo belde Erol gisteren de redactie van Regio Purmerend op. En ja, onze favoriete Purmerendse Griek heeft zeker nieuws. Niet alleen over de toekomst van Restaurant Kriti, maar ook over een heel nieuw concept in het verbouwde pand aan de Kerkstraat/Kolkstraat.

Gisteren is er overeenkomst bereikt over de definitieve huur van de Drie Zwanen. Restaurant Kriti zal dus blijven zitten, waar het nu al twee jaar zit. Inmiddels is het voor de vaste gasten een vertrouwde plek aan de rand van het centrum van Purmerend geworden. Een plek met goede parkeermogelijkheden en voldoende ruimte.

Toch spelen er ook andere redenen mee. “Als ik eerlijk ben, heb ik al een jaar of vijf een bepaald concept in mijn hoofd”, vertelt Erol een beetje geheimzinnig. “Het is een heel vernieuwend concept. En dat plan begon de laatste tijd steeds concreter te worden. Dat is een belangrijke reden geweest om deze keuze te maken.”

Wanneer het nieuwe restaurant open gaat, kan Erol nog niet zeggen. En over het exacte concept achter het restaurant wil hij ook nog niet veel kwijt. Maar twee tipjes van de sluier wil hij wel alvast oplichten: “Het concept is echt nog nergens in Nederland te vinden. En nee, het is in ieder geval geen Grieks!”

Relevante artikelen:

Sneak preview met Erol in “het nieuwe Kriti”

Kriti praat openlijk over problemen verbouwing locatie Kolkstraat

Kriti:

Nieuw Restaurant:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,871FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.5 ° C
15.7 °
11.1 °
58 %
5.4kmh
100 %
zo
13 °
ma
8 °
di
9 °
wo
9 °
do
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.