112Purmerend

Overval op massagesalon Hao Yun aan de Westerstraat

Purmerend – Vrijdagavond omstreeks kwart voor acht is de Chinese massagesalon Hao Yun overvallen aan de Westerstraat in Purmerend.

Een dader met een steekwapen drong de onderneming binnen. Niemand raakte gewond bij de overval. Of er een geldbedrag is buitgemaakt bij de overval wil de politie nog niet vrijgeven.

De politie heeft nog geen Burgernetbericht uitgedaan met het signalement van de verdachte of verdachten. Over het signalement bestaat nog onduidelijkheid. Wel is het bekend dat het om een enkele dader gaat, in bezit van een steekwapen.

De politie roept eventuele getuigen op om contact op te nemen via het algemene politienummer: 0900-8844

#delen wordt gewaardeerd

Update:

Politie deelt signalement dader overval op massagesalon Hao Yun –

Purmerend – Op vrijdagavond omstreeks 19.35 uur heeft er een overval plaatsgevonden op massagesalon Hao Yun aan de Westerstraat. Over het signalement van de dader was gisteren nog niets bekend. Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door: Onder dwang van een wapen eiste de verdachte geld van de medewerkster.

Foto’s: Inter Visual Studio / Arjen Tushuizen


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.