112Purmerend

Politie deelt signalement dader overval op massagesalon Hao Yun

Purmerend – Op vrijdagavond omstreeks 19.35 uur heeft er een overval plaatsgevonden op massagesalon Hao Yun aan de Westerstraat. Over het signalement van de dader was gisteren nog niets bekend.

Onder dwang van een wapen eiste de verdachte geld van de medewerkster. Na de overval rende de verdachte de massagesalon uit in de richting van de Nieuwstraat. Bij de overval raakte niemand gewond.

Signalement dader:

  • Blanke man
  • Rond de 1.65m lang
  • Tussen de 20-23 jaar oud
  • Donkere ogen
  • Smal gezicht met een spitse neus
  • Droeg een grijs/zwarte trui met een capuchon
  • Had donkere sportschoenen aan met witte zool

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of andere informatie? Bel dan de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Relevant artikel:

Overval op massagesalon HaoYun aan de Westerstraat –

Purmerend – Vrijdagavond omstreeks kwart voor acht is de Chinese massagesalon HaoYun overvallen aan de Westerstraat in Purmerend.Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door: Een dader met een steekwapen drong de onderneming binnen. Niemand raakte gewond bij de overval. Of er een geldbedrag is buitgemaakt bij de overval wil de politie nog niet vrijgeven.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.