8.4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home112Politie Purmerend komt met wapeninleveractie en zoekt hiervoor een slogan

Politie Purmerend komt met wapeninleveractie en zoekt hiervoor een slogan

Purmerend – De politie Purmerend start van 2 t/m 9 maart 2020 een wapeninleveractie. De politieagenten Wendy en Jeroen zijn druk doende om de actie vorm te geven.

“Wij gaan ons naast het inleveren van wapens ook extra richten op wapenbezit onder minderjarigen.”, aldus de agenten op Facebook. “Op dit moment zijn wij er druk mee bezig maar hebben zelf nog niet echt ideeën voor een slogan.” Mocht u een idee hebben dan horen de agenten dat graag onder hun bericht op Facebook.

Update: Genoemde datum is niet haalbaar. De exacte datum volgt nog.

Over de exacte details van de wapeninleveractie wordt nog in een later stadium door de agenten gecommuniceerd maar uitgaande van de landelijke kaders dan kunnen steekwapens, stootwapens, slagwapens in de betreffende week zonder afspraak, anoniem gedeponeerd worden in een ton op een van de deelnemende politiebureau’s.

Mocht iemand in het bezit zijn van een vuurwapen dan kan deze persoon zich telefonisch melden om te voorkomen dat mensen met het wapen moeten reizen of er een politiebureau mee binnen lopen. Het vuurwapen worden dan bij de betreffende persoon thuis opgehaald. Dit doet de politie in burger en in een onherkenbare auto.

Eerder starten de twee agenten al een live volgdienst op Facebook. Hiermee kon op 24 januari j.l. de gehele dienst van de agenten live gevolgd worden door de updates die beiden gaven. De live volgdienst is door meer dan 1000 mensen gevolgd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

  1. Politie is met het bericht ‘under cover gegaan. Niet meet te vinden.

    Goede slogan zou zijn: Wapen stoer? Je toekomst naar z’n moer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,796FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
82 %
4kmh
100 %
wo
8 °
do
8 °
vr
9 °
za
7 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.