112gors

Politie zoekt getuigen van autodiefstal na proefrit

Purmerend – Een inwoner uit de Gors wilde zijn zwarte Volkswagen Scirocco via marktplaats verkopen. Een onbekende potentiele koper, ging, na het maken van een proefrit, er met het voertuig vandoor. 

De diefstal vond plaats op 4 februari 2020 omstreeks 17.00 uur. Een onbekend gebleven man, maakte samen met de eigenaar van de auto een proefrit. Na het ritje mocht de man zelf de auto in een parkeervak zetten, waarna de eigenaar is uitgestapt. Hierna ging de “koper” er plotseling van door in de richting van het Dijklanderziekenhuis.

De politie zoekt getuigen van het incident met de zwarte Volkswagen Scirocco. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Let op de foto is slechts een voorbeeld van een soortgelijk voertuig!

Steuntje in de rug – Koop lokaal
Kan jij ook een steuntje in de rug gebruiken? Kijk dan hier!

Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.