8.2 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
HomeRegionaalLiveblog: Storm Ciara over de regio

Liveblog: Storm Ciara over de regio

Purmerend – De regio maakt zich op voor storm Ciara. Volg de laatste ontwikkelingen in dit liveblog. Heeft u iets te melden over de storm of heeft u foto’s of video’s die u wilt delen? Wij ontvangen deze graag via WhatsApp of via email: [email protected]. Uiteraard zijn tips ook welkom.

Onze “storm chasers” staan klaar om op pad te gaan naar aanleiding van 112 meldingen, uw tips en eigen bevindingen. Het inladen van de liveblog duurt een paar seconden.

Even alles op een rijtje: 

  • Ciara (spreek uit als Kira) is de eerste storm van het jaar en trekt vanuit het noorden over de hele provincie. Voor de storm is code oranje afgegeven, wat betekent dat er mogelijk gevaarlijk of extreem weer voorkomt met risico op schade, letsel of veel overlast.
  • De piek van de storm wordt aan het einde van de middag en het begin van de avond verwacht.
  • Op sommige plekken kan de windsnelheid oplopen tot 140 kilometer per uur en over het algemeen zal deze oplopen tot meer dan 100 kilometer per uur. Bij zulke windsnelheden moet je er rekening mee houden dat er bomen omvallen en dat tuinmeubilair mogelijk door de tuin vliegt.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

  1. Ciara wordt niet uitgesproken als Kiara. De C wordt uitgesproken als see als er een i of een e na komt. Denk.hierbij aan Citroën of cent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
8.2 ° C
9.4 °
6.8 °
80 %
7.6kmh
100 %
do
10 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.