112

Politie zoekt eigenaar spullen

Purmerend – De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaar of eigenaren van onderstaande spullen. In juli 2019 is er in de Vechtstraat in Purmerend een koeltas met gereedschap en een pokerspel aangetroffen. Deze spullen zijn hoogstwaarschijnlijk van diefstal afkomstig. Echter is er niemand die zich bij de politie heeft gemeld.

Ondanks uitgebreid onderzoek is de rechtmatige eigenaar nog niet achterhaald. Herkent u het gereedschap, het pokerspel of de koeltas dan kan u contact opnemen met de recherche van bureau Purmerend via 0900-8844 (Registratienummer 2019128212)


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.