19.9 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomePurmerendVoedselbank houdt 15 februari Supermarktactie op Gildeplein

Voedselbank houdt 15 februari Supermarktactie op Gildeplein

Purmerend – Op zaterdag 15 februari aanstaande zal de Voedselbank van Purmerend weer een supermarktactie houden op winkelcentrum het Gildeplein in Purmerend. Op die dag zullen de vrijwilligers vanaf half tien in en om het winkelcentrum klaarstaan om donaties van winkelend publiek aan te nemen. Omstreeks vijf uur zullen de vrijwilligers weer vertrekken. Ook kunnen mensen uiteraard vragen stellen over de werkzaamheden van de Voedselbank.

Supermarktacties zijn in het verleden een groot succes gebleken en worden met enige regelmaat in Purmerend en omstreken gehouden. De producten die worden gedoneerd komen ten goede aan mensen die financieel niet rond kunnen komen en woonachtig zijn in Purmerend, Volendam en Landsmeer.

De Voedselbank is een organisatie die louter op vrijwilligers draait en zich inzet voor de mensen met de krapste beurzen. Met behulp van donaties weet de Purmerendse afdeling zich al meer dan tien jaar zich staande te houden. Daarnaast probeert de organisatie zich ook in te zetten om verspilling van voedsel tegen te gaan.

Als mensen wel wat willen doneren, maar deze om welke reden dan ook niet op de dag van de supermarktactie kunnen overhandigen kunnen zij contact opnemen met de Voedselbank. Het contact kan plaats hebben via het e-mailadres [email protected] of telefonisch via 06-14749121(alleen dinsdag en vrijdag tussen 10:00 en 12:00), ook kan men hiernaartoe bellen of mailen als zij zich vrijwillig willen inzetten voor de organisatie. De volgende supermarktactie zal op 14 maart plaatsvinden op winkelcentrum het Meerland.

Relevante artikelen:

Brandweer start wederom actie voor de voedselbank “Iedereen wil een fijne kerst” –

Purmerend – Net als verleden jaar start de brandweer een actie voor de voedselbank. Iedereen die de actie een warm hart toedraagt kan vanaf 18 november 2019 etenswaren doneren door deze te brengen naar de brandweerkazerne aan de Gorslaan en de brandweerposten in Kwadijk en Wormer.

2e zending inzamelingsactie Brandweer Purmerend afgeleverd aan voedselbank –

Purmerend – In totaal 14 pallets zijn er door de brandweer Purmerend afgeleverd aan de voedselbank. De brandweer Purmerend starte de inzamelingsactie begin december in opvolging van de brandweer uit de regio Rijnmond onder het motto “Iedereen wil een fijne kerst.”Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door: Afgelopen vrijdag werden de tweede zending bij de voedselbank …Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
19.9 ° C
20.7 °
18.9 °
75 %
1.8kmh
83 %
di
21 °
wo
21 °
do
22 °
vr
22 °
za
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.