Purmerend

Voedselbank houdt 15 februari Supermarktactie op Gildeplein

Purmerend – Op zaterdag 15 februari aanstaande zal de Voedselbank van Purmerend weer een supermarktactie houden op winkelcentrum het Gildeplein in Purmerend. Op die dag zullen de vrijwilligers vanaf half tien in en om het winkelcentrum klaarstaan om donaties van winkelend publiek aan te nemen. Omstreeks vijf uur zullen de vrijwilligers weer vertrekken. Ook kunnen mensen uiteraard vragen stellen over de werkzaamheden van de Voedselbank.

Supermarktacties zijn in het verleden een groot succes gebleken en worden met enige regelmaat in Purmerend en omstreken gehouden. De producten die worden gedoneerd komen ten goede aan mensen die financieel niet rond kunnen komen en woonachtig zijn in Purmerend, Volendam en Landsmeer.

De Voedselbank is een organisatie die louter op vrijwilligers draait en zich inzet voor de mensen met de krapste beurzen. Met behulp van donaties weet de Purmerendse afdeling zich al meer dan tien jaar zich staande te houden. Daarnaast probeert de organisatie zich ook in te zetten om verspilling van voedsel tegen te gaan.

Als mensen wel wat willen doneren, maar deze om welke reden dan ook niet op de dag van de supermarktactie kunnen overhandigen kunnen zij contact opnemen met de Voedselbank. Het contact kan plaats hebben via het e-mailadres [email protected] of telefonisch via 06-14749121(alleen dinsdag en vrijdag tussen 10:00 en 12:00), ook kan men hiernaartoe bellen of mailen als zij zich vrijwillig willen inzetten voor de organisatie. De volgende supermarktactie zal op 14 maart plaatsvinden op winkelcentrum het Meerland.

Relevante artikelen:

Brandweer start wederom actie voor de voedselbank “Iedereen wil een fijne kerst” –

Purmerend – Net als verleden jaar start de brandweer een actie voor de voedselbank. Iedereen die de actie een warm hart toedraagt kan vanaf 18 november 2019 etenswaren doneren door deze te brengen naar de brandweerkazerne aan de Gorslaan en de brandweerposten in Kwadijk en Wormer.

2e zending inzamelingsactie Brandweer Purmerend afgeleverd aan voedselbank –

Purmerend – In totaal 14 pallets zijn er door de brandweer Purmerend afgeleverd aan de voedselbank. De brandweer Purmerend starte de inzamelingsactie begin december in opvolging van de brandweer uit de regio Rijnmond onder het motto “Iedereen wil een fijne kerst.”Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door: Afgelopen vrijdag werden de tweede zending bij de voedselbank …


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.