15.3 C
Purmerend
zondag 19 mei 2024
HomePurmerend"Sneujeugd" slaan en duwen conciërge Da Vinci College

“Sneujeugd” slaan en duwen conciërge Da Vinci College

Purmerend – Op Dumpert.nl zijn vandaag beelden verschenen waarin de conciërge van het Da Vinci College aan de Johan Naberstraat wordt belaagd door een grote groep jongeren. Op Dumpert.nl wordt de kop “sneujeugd” gebruikt.

De conciërge blijft erg rustig, houdt zijn handen thuis en probeert verschillende keren de aanvallen af te weren. Terwijl de conciërge wegloopt blijft een jongen de conciërge duwen. Wat er voorafging aan het gebeuren is (nog) onbekend.

Update: De conciërge werd aangevallen door leerlingen van Scholengemeenschap Gerrit Rietveld. De man met de rode trainingsbroek aan het eind van de video die een jongen afblokt is een leraar lichamelijk opvoeding op het Da Vinci College.

Op social media wordt de actie door de jeugd flink bekritiseerd. “Waar is het respect gebleven! Als dit mijn kind was geweest mocht hij/zij het hele jaar de conciërge na schooltijd twee uur lang helpen!” en “Dit is eigenlijk de reden van het leraren tekort. Totaal respectloos gedrag van de jeugd tegenover de docenten. Op een gegeven moment trek je dat niet meer. En dan geen medewerking van ouders die het wel best vinden. Geen wonder dat er niemand meer voor de klas gaat staan”

Bekijk hieronder de video.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

 1. Ooit was de leus: “De jeugd heeft de toekomst”.
  Nou,het moge duidelijk zijn: voor zulke “jeugdigen” is er geen toekomst in de vrije maatschappij.
  Wel achter de gesloten deuren van een gevangenis/inrichting/heropvoedingsinstituut.
  Deze “jeugdigen” zijn duidelijk het product van “geen opvoeding”.
  Mag hopen dat ze i.i.g. definitief van school worden verwijderd en de conciërge (tjemig, wat een respect heb ik voor deze man die zijn geduld zo goed weet te bewaren) goede bijstand krijgt vanuit de leiding van de school.
  Ja ik blijf hopen wsch tegen beter in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,922FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.3 ° C
17.2 °
12.9 °
77 %
0.9kmh
4 %
zo
20 °
ma
18 °
di
22 °
wo
16 °
do
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.