Purmerend

Verdachte van inrijden op publiek ‘Carbecue’ in Purmerend hoort half jaar cel eisen

Haarlem – De man die ervan verdacht wordt te hebben ingereden op een groep mensen na een ‘Carbecue’ in Purmerend, heeft zich vandaag moeten verantwoorden voor de rechtbank in Haarlem. De officier van justitie eiste een half jaar onvoorwaardelijke celstraf en een rijontzegging van twee jaar.

De 39-jarige Navgeet K. uit Badhoevedorp reed tijdens het evenement op 25 augustus 2019 in op het publiek, waarbij drie mensen gewond raakten. Twee van hen moesten naar het ziekenhuis. Toen het ongeluk gebeurde was K. onder invloed van alcohol en was daarnaast beginnend bestuurder.

De raadsman van K. vond echter dat de organisatie van Carbecue verantwoordelijk was en eiste vrijspraak voor zijn cliënt.

‘Carbecue’

Tijdens het evenement kwamen eigenaren en fanaten van sportieve auto’s, zogeheten ‘muscle cars’, bijeen. Getuigen meldden destijds dat de auto, die Navgeet K. bestuurde, onderdeel was van de show die rondom de barbecue werd georganiseerd.

Op de beelden is te zien dat K. met hoge snelheid aan komt rijden en om onbekende reden van de weg raakt. Hij komt tot stilstand tegen een betonnen paaltje en raakt daarbij enkele mensen die langs de weg staan. 

De rechtbank zal op 27 februari uitspraak doen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

 1. De advocaat van de 39-jarige Navgeet K. doet een poging “recht” te lullen wat overduidrlijk “krom” is; hij eist vrijsprask voor de 39-jarige Navgeet K. 

  Ten tijde van het ongeval op 25 augustus 2019 was de 39-jarige Navgeet K. onder invloed van alcohol en was daarnaast beginnend bestuurder.

  De 39-jarige Navgeet K. zuipt als (beginnend) bestuurder: dát is de persoonlijke keuze en verantwoordelijkheid van de 39-jarige Navgeet K.
  Niet de verantwoordelijkheid van de organisatie van Carbecue verantwoordelijk was.

  De eis half jaar onvoorwaardelijke celstraf en een rijontzegging van twee jaarmaar de straf wordt op 27 februari 2020 opgelegd.

  Of wellicht wordt deze onverantwoordelijke zuipschuit/beginnend bestuurder de 39-jarige Navgeet K. vrijgesproken of komt-ie weg met een lichte taakstraf en krijgt-ie zijn rijbewijs op korte termijn terug: alles kan in Nederland zeker bij Rechtzaken.

  Ik hoop dat drie mensen die gewond raakten (2 mensen moesten naar het ziekenhuis) lichamelijk en geestelijk volledig hersteld zijn en dat de 39-jarige Navgeet K. álle kosten moet vergoeddn (en hiertoe door de Rechter wordt veroordeeld).

  Zulke dwazen als Navgeet K. horen niet op de openbare weg!!

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: