9.7 C
Purmerend
vrijdag 29 maart 2024
Home112Automobilist gewond na het te water raken

Automobilist gewond na het te water raken

Edam – Woensdagochtend omstreeks negen uur is een automobilist gewond geraakt op de N247 in Edam . Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het gaat om een eenzijdig ongeval. Door onbekende oorzaak verloor de automobilist de macht over het stuur. Omstanders hebben geprobeerd om de automobilist uit zijn benarde positie te bevrijden. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse.

Een bergingsbedrijf heeft de auto opgehaald.

Update:

De vrouw van de gewonde automobilist reageert: De man is onwel geworden achter het stuur en is te water geraakt. “Hij maakt het naar omstandigheden goed, heeft 2 ruggenwervels gebroken maar gelukkig gunstige breuken. Wij zijn heel blij dat er niet meer slachtoffers betrokken zijn geraakt. Ik heb begrepen dat mijn man door omstanders uit zijn auto is gehaald. Wij willen deze mensen en alle hulpdiensten via deze weg bedanken!! We zijn dankbaar dat er snel hulp was!”

Foto’s: Inter Visual Studio



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,850FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
9.7 ° C
10.1 °
9.4 °
72 %
5.8kmh
72 %
vr
12 °
za
9 °
zo
11 °
ma
11 °
di
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.