9.2 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
Home112Drankrijder gepakt dankzij oplettende getuige

Drankrijder gepakt dankzij oplettende getuige

Purmerend – Een oplettende getuige belde zaterdagavond rond 23.15 uur met de meldkamer van de politie vanwege het opvallende rijgedrag van een automobilist. Slingeren, stoppen voor groen en rijden door rood.

Dit gebeurde op de Gorslaan in Purmerend. Bovendien had het voertuig aanzienlijke schade. Agenten kregen snel het voertuig in zicht en gaven de bestuurder een stopteken. Het stoppen gebeurde nadat de man eerst de agenten met piepende banden had ingehaald. Daarna maakte de man een noodstop en stapte uit.

Schreeuwend loopt de man op de agenten af. Andere collega’s roepen de man aan en hij komt daarna op hen afgelopen. Deze collega’s weten de man met gepast geweld aan te houden. In het voertuig van de man vinden agenten een fles drank. De man blijkt onder invloed van alcohol.

Onderweg naar het bureau kotst de man de achterbank van de dienstauto onder. Op het politiebureau blaast de man 655 ug/l. (de limiet is  220 ug/l). Hierop is de man aangehouden en gehouden voor de nacht. Op de rotonde Kolfstraat/Den Uijllaan vinden agenten de bumper van zijn voertuig. Daar heeft de man een verkeerspaal uit de grond gereden. De politie is de oplettende melder dankbaar voor het bellen met de politie.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Drank maakt meer kapot dan je lief is!
    Een hoop mogelijke ellende is voorkomen door een oplettende getuige: chapeau!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
9.2 ° C
11.2 °
7.8 °
78 %
4.5kmh
100 %
vr
9 °
za
8 °
zo
11 °
ma
9 °
di
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.