Purmerend

200 uur werkstraf en 1 jaar rijontzegging voor man die inreed op publiek Carbecue

Haarlem – De 39-jarige Navgeet K. uit Badhoevedorp is door de rechter veroordeeld tot 200 uur werkstraf en een jaar rijontzegging, waarvan 3 maanden voorwaardelijk. Het openbaar ministerie had een half jaar onvoorwaardelijke celstraf en een rijontzegging van twee jaar geeist.

De 39-jarige Navgeet K. uit Badhoevedorp reed tijdens het evenement op 25 augustus 2019 in op het publiek, waarbij drie mensen gewond raakten. Twee van hen moesten naar het ziekenhuis. Toen het ongeluk gebeurde was K. onder invloed van alcohol en was daarnaast beginnend bestuurder.

In Hart van Nederland doet Joey, een van de slachtoffers, zijn verhaal. Joey herinnert zich de dag van het ongeluk nog goed. “Het was een film. De bandensporen stonden op mijn schouder”, vertelt hij aan Hart van Nederland. Hij is sinds een maand uit zijn rolstoel. “Het gaat nog lang niet goed met me.”

Joey vindt de straf voor zijn aanrijder te weinig. “Het is beter dan niks, maar ik vind het heel laag uitvallen.”

Relevante artikelen:

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. 39-jarige Navgeet K. uit Badhoevedorp was onder invloed van alcohol en beginnend bestuurder.
    Dan had een veel langer (bij voorkeur een definitieve r)ijontzegging meer op zijn plaats geweest.
    Ik begrijp slachtoffer Joey wel: succes met je revalidatie en sterkte man!

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: