10.9 C
Purmerend
maandag 25 maart 2024
HomeondernemersBurger King en Starbucks naar Baanstee Noord

Burger King en Starbucks naar Baanstee Noord

Purmerend – De gemeente en EG Retail hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van een kavel aan de zuidoost-zijde van de Baanstee Noord. De tankstation-retailer staat bekend om zijn combinatie van tanken, kleine supermarkten en food-to-go.

Op de kavel (kavel 11a) komen onder meer een tankstation, een Burger King, een Starbucks en een Spar-supermarkt met een GO Fresh bakery. Ook is er ruimte voor flexibel verhuurbare kantoorruimte.

Voordat er begonnen kan worden met de bouw, zal het bestemmingsplan van de kavel eerst gewijzigd moeten worden door de gemeenteraad.

Impressie: EG Retail



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Op de kavel komen ondermeer een tankstation, een Burger King, een Starbucks en een SPAR supermarkt met een GO Fresh bakery: een soort mini winkelcentrum op een industrieterrein dus.
    En Purmerend kampt al met heel veel leegstaande kantoorpanden (die zelfs omgebouwd worden tot woningen) maar er komen dus ook flexibel verhuurbare kantoorruimtes.

    Ach ja, Gemeente Purmerend: afwijken van het Bestemmingsplan daar is deze Gemeente keigoed in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,843FansLike
2,539VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.9 ° C
12.8 °
9.4 °
69 %
4kmh
98 %
ma
11 °
di
12 °
wo
11 °
do
10 °
vr
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.