ondernemers

Burger King en Starbucks naar Baanstee Noord

Purmerend – De gemeente en EG Retail hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van een kavel aan de zuidoost-zijde van de Baanstee Noord. De tankstation-retailer staat bekend om zijn combinatie van tanken, kleine supermarkten en food-to-go.

Op de kavel komen ondermeer een tankstation, een Burger King, een Starbucks en een SPAR supermarkt met een GO Fresh bakery. Ook is er ruimte voor flexibel verhuurbare kantoorruimte.

Voordat er begonnen kan worden met de bouw, zal het bestemmingsplan van de kavel eerst gewijzigd moeten worden door de gemeenteraad.

Impressie: EG Retail


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Op de kavel komen ondermeer een tankstation, een Burger King, een Starbucks en een SPAR supermarkt met een GO Fresh bakery: een soort mini winkelcentrum op een industrieterrein dus.
    En Purmerend kampt al met heel veel leegstaande kantoorpanden (die zelfs omgebouwd worden tot woningen) maar er komen dus ook flexibel verhuurbare kantoorruimtes.

    Ach ja, Gemeente Purmerend: afwijken van het Bestemmingsplan daar is deze Gemeente keigoed in.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: