Regionaal

Corona-advies aangepast – lichte luchtwegklachten: blijf thuis

Landelijk – Inmiddels staat het aantal Corona-besmettingen in Nederland op 10. Tot nu toe konden de infecties van de patiënten worden herleid tot Noord-Italie. Van de laatste gevallen is niet exact duidelijk waar zij de besmetting hebben opgelopen.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

In een persconferentie heeft Minister Bruno Bruins (Volksgezondheid) laten weten dat het publieksbeleid daarom wordt aangepast. Mensen met zelfs lichte luchtwegklachten worden verzocht om thuis te blijven en zeker een dag niet naar school of werk te gaan.

Update:

Als de klachten verergeren moet men telefonisch contact opnemen met de huisarts. De huisarts zal bepalen of er door de GGD monsters moeten worden afgenomen.

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by