Regionaal

Corona-advies aangepast – lichte luchtwegklachten: blijf thuis

Landelijk – Inmiddels staat het aantal Corona-besmettingen in Nederland op 10. Tot nu toe konden de infecties van de patiënten worden herleid tot Noord-Italie. Van de laatste gevallen is niet exact duidelijk waar zij de besmetting hebben opgelopen.

In een persconferentie heeft Minister Bruno Bruins (Volksgezondheid) laten weten dat het publieksbeleid daarom wordt aangepast. Mensen met zelfs lichte luchtwegklachten worden verzocht om thuis te blijven en zeker een dag niet naar school of werk te gaan.

Update:

Als de klachten verergeren moet men telefonisch contact opnemen met de huisarts. De huisarts zal bepalen of er door de GGD monsters moeten worden afgenomen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.