14 C
Purmerend
maandag 24 juni 2024
HomeRegionaalCorona-advies aangepast - lichte luchtwegklachten: blijf thuis

Corona-advies aangepast – lichte luchtwegklachten: blijf thuis

Landelijk – Inmiddels staat het aantal Corona-besmettingen in Nederland op 10. Tot nu toe konden de infecties van de patiënten worden herleid tot Noord-Italie. Van de laatste gevallen is niet exact duidelijk waar zij de besmetting hebben opgelopen.

In een persconferentie heeft Minister Bruno Bruins (Volksgezondheid) laten weten dat het publieksbeleid daarom wordt aangepast. Mensen met zelfs lichte luchtwegklachten worden verzocht om thuis te blijven en zeker een dag niet naar school of werk te gaan.

Update:

Als de klachten verergeren moet men telefonisch contact opnemen met de huisarts. De huisarts zal bepalen of er door de GGD monsters moeten worden afgenomen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,949FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14 ° C
15.1 °
13 °
80 %
0.9kmh
8 %
ma
23 °
di
25 °
wo
26 °
do
26 °
vr
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.