2.4 C
Purmerend
donderdag 7 december 2023
Home112Vrouw gewond bij verkeersongeluk Purmerend; bestuurder rijdt door

Vrouw gewond bij verkeersongeluk Purmerend; bestuurder rijdt door

Purmerend – Op de Gorslaan in Purmerend is vrijdagmiddag rond 17:30 uur een vrouw op leeftijd gewond geraakt bij een verkeersongeluk. Zij was één van de bestuurders van de drie voertuigen die bij de botsing betrokken waren.

De bestuurder van de derde auto is na het ongeval doorgereden. De inzittenden van de tweede auto zijn net als het slachtoffer erg geschrokken. De vrouw werd kort nagekeken in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto’s: Inter Visual Studio / Haico Kats.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

 1. 99,9% van de ongevallen worden NIET opzettelijk veroorzaakt.
  Echter is het hedentendage een ware trend om plaats van het ongeval te verlaten.
  Ook hier weer; de bestuurder van de derde auto is na het ongeval doorgereden. 

  Ik wens de inzittenden van de andere twee auto’s sterkte tie met de afhandeling van hun schade, een voorspoedige herstel, indien zij gewond zijn geraakt, en succes met de verwerking van hetgeen hen overkomen is.

  De bestuurder van de derde auto die na het ongeval is doorgereden adviseer ik zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen en zich te melden bij de Politie.

  Verlaten plaats na verkeersongeval, ook wel doorrijden na een aanrijding of vluchtmisdrijf, is een strafbaar feit in Nederland. Het misdrijfstaat vermeld in artikel 7 van de Wegenverkeerswet 1994. De wet zegt dat ieder die betrokken is bij een verkeersongeval de locatie niet mag verlaten zonder zichzelf (en indien van toepassing zijn of haar motorvoertuig) behoorlijk te identificeren. De wet maakt hierbij geen onderscheid of er wel of geen lichamelijk letsel is of alleen materiële schade. 

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,525VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
2.4 ° C
3.3 °
1.2 °
80 %
5.8kmh
100 %
do
3 °
vr
8 °
za
9 °
zo
10 °
ma
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.