112gorsPurmerend

Vrouw gewond bij verkeersongeluk Purmerend; bestuurder rijdt door

Purmerend – Op de Gorslaan in Purmerend is vrijdagmiddag rond 17:30 uur een vrouw op leeftijd gewond geraakt bij een verkeersongeluk. Zij was één van de bestuurders van de drie voertuigen die bij de botsing betrokken waren.

De bestuurder van de derde auto is na het ongeval doorgereden. De inzittenden van de tweede auto zijn net als het slachtoffer erg geschrokken. De vrouw werd kort nagekeken in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto’s: Inter Visual Studio / Haico Kats.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

 1. 99,9% van de ongevallen worden NIET opzettelijk veroorzaakt.
  Echter is het hedentendage een ware trend om plaats van het ongeval te verlaten.
  Ook hier weer; de bestuurder van de derde auto is na het ongeval doorgereden. 

  Ik wens de inzittenden van de andere twee auto’s sterkte tie met de afhandeling van hun schade, een voorspoedige herstel, indien zij gewond zijn geraakt, en succes met de verwerking van hetgeen hen overkomen is.

  De bestuurder van de derde auto die na het ongeval is doorgereden adviseer ik zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen en zich te melden bij de Politie.

  Verlaten plaats na verkeersongeval, ook wel doorrijden na een aanrijding of vluchtmisdrijf, is een strafbaar feit in Nederland. Het misdrijfstaat vermeld in artikel 7 van de Wegenverkeerswet 1994. De wet zegt dat ieder die betrokken is bij een verkeersongeval de locatie niet mag verlaten zonder zichzelf (en indien van toepassing zijn of haar motorvoertuig) behoorlijk te identificeren. De wet maakt hierbij geen onderscheid of er wel of geen lichamelijk letsel is of alleen materiële schade. 

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: