Purmerend

Eerste coronabesmetting in Purmerend

Purmerend – Vandaag is een 56-jarige Purmerendse vrouw gediagnostiseerd met het coronavirus. De vrouw zit in thuisisolatie. De Purmerendse is recentelijk in Noord-Italie geweest.

Het totaal aantal besmettingen in Zaanstreek-Waterland staat nu op 4. Het betreft, naast de Purmerendse, twee mensen uit Zaanstad en een inwoner van de gemeente Waterland.

De GGD en huisartsen krijgen erg veel bezorgde telefoontjes over het coronavirus. Heeft u vragen? Bekijk dan eerst de website van het RIVM.  Hier staat de meest actuele informatie en allerlei vragen met antwoorden.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. 56-jarige Purmerendse vrouw is gediagnostiseerd met het corona-virus.
    Zij is recentelijk in Noord-Italie geweest waar de grote eerste Corona-uitbraak dateert van 23 februari 2020.
    De zogeheten incubatietijd, het moment tussen besmetting en de eerste klachten, ligt tussen de 2 en 12 dagen. Het RIVM houdt voor de zekerheid 14 dagen aan.

    Tsja………..

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: