actueelRegionaal

Nieuwe besmettingen in Purmerend en Landsmeer

Regionaal – GGD Zaanstreek/Waterland heeft bekend gemaakt dat er de afgelopen dag Corona is vastgesteld bij een inwoner van Purmerend en een inwoner van Landsmeer. Het totale aantal besmettingen in de regio Waterland komt hiermee op 5.

Al eerder werden een inwoner van de gemeente Waterland, een Purmerendse en iemand uit Landsmeer positief getest op Corona. Vandaag komen hier dus nieuwe twee besmettingen bij.

GGD Zaanstreek/Waterland kan nog niet zeggen of de twee nieuwe patiënten in verband staan met de eerdere besmettingen in Purmerend en Landsmeer. Ook is er niet bekend gemaakt of de twee recentelijk in een risicogebied zijn geweest.

De GGD start een contactonderzoek op.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. @Corrie Cornelia Pruim
    I.d.d. verdraaid beroerde combi van Coronavirus-nieuws en advertentie (die gelinkt kan worden aan de evt. gevolgen van het Corona-virus).
    Ik wens u (en uw naasten) een prettig weekend en een Coronavirusvrije toekomst toe.

  2. Ik vind het schandalig om een advertentie te zien van de Monuta onder de berichtgeving van weer een nieuw geval van Corona-besmetting. Hier heb ik een hele vieze smaak van overgehouden van dit bedrijf en voor jullie geldt precies hetzelfde. Dat je deze advertentie nodig hebt … was er geen mogelijkheid om iets anders te plaatsen? Walgelijk gewoon. Zal mij nooit en te nimmer door de Monuta weg laten brengen en dat zal gelden voor mijn hele familie. Ze gaan al over lijken en hieruit blijkt wel weer Letterlijk en Figuurlijk.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: