19.6 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
HomePurmerendDiverse voorzieningen en sportclubs gesloten, annuleringen in horeca

Diverse voorzieningen en sportclubs gesloten, annuleringen in horeca

Purmerend – De gevolgen van de corona-maatregelen die gisteren door de regering werden afgekondigd, zijn merkbaar in onze stad. Diverse openbare voorzieningen zijn per direct gesloten. Ook de horeca wordt getroffen.

Plekken waar veel mensen bijeen komen zoals Theater de Purmaryn, het Leeghwaterbad en Poppodium P3 houden sinds gisteravond de deuren dicht. Voorstellingen en activiteiten zijn per direct geannuleerd. Ook de opening van de Markthal op de Koemarkt wordt uitgesteld.

Sporthal De Beuk en sporthal De Vaart zijn gesloten. Vue Purmerend blijft wel open, maar beperkt het aantal bezoekers per zaal tot maximaal 100. Verder wordt de pauze geschrapt.

De meeste sportclubs staken -naast wedstrijden- ook trainingen. Zo hebben VPV Purmersteijn, F.C. Purmerend en V.V. De Wherevogels hun leden laten weten tot in ieder geval 31 maart niet meer te trainen.

De horeca ziet het aantal annuleringen sterk toenemen, dit terwijl er nauwelijks nieuwe reserveringen bij komen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,962FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
19.6 ° C
20.6 °
18.3 °
84 %
1.2kmh
68 %
zo
24 °
ma
23 °
di
20 °
wo
20 °
do
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.