Purmerend

Diverse voorzieningen en sportclubs gesloten, annuleringen in horeca

Purmerend – De gevolgen van de corona-maatregelen die gisteren door de regering werden afgekondigd, zijn merkbaar in onze stad. Diverse openbare voorzieningen zijn per direct gesloten. Ook de horeca wordt getroffen.

Plekken waar veel mensen bijeen komen zoals Theater de Purmaryn, het Leeghwaterbad en Poppodium P3 houden sinds gisteravond de deuren dicht. Voorstellingen en activiteiten zijn per direct geannuleerd. Ook de opening van de Markthal op de Koemarkt wordt uitgesteld.

Sporthal De Beuk en sporthal De Vaart zijn gesloten. Vue Purmerend blijft wel open, maar beperkt het aantal bezoekers per zaal tot maximaal 100. Verder wordt de pauze geschrapt.

De meeste sportclubs staken -naast wedstrijden- ook trainingen. Zo hebben VPV Purmersteijn, F.C. Purmerend en V.V. De Wherevogels hun leden laten weten tot in ieder geval 31 maart niet meer te trainen.

De horeca ziet het aantal annuleringen sterk toenemen, dit terwijl er nauwelijks nieuwe reserveringen bij komen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.