112Purmerend

Handhaving Purmerend houdt jongen aan voor bezit mes “Het wordt steeds gekker”

Purmerend – Gisteren hebben jeugdboa’s een jongen aangehouden wegens bezit van een wapen. De boa’s waren op fietssurveillance en zagen twee jongens. De jongens renden weg bij het zien van de handhavers.

Op de plek waar de jongeren stonden werd een mes aangetroffen. Hierop is één jongen aangehouden en overgedragen aan de politie. Op Twitter eindigt handhaving hun bericht met de hashtag #hetwordtsteedsgekker.

Relevant artikel:

Groep jongeren met groot mes: 13-jarige aangehouden –

Purmerend – Op woensdag 11 maart kwam er een melding binnen van een een groep jongeren met een groot mes in de omgeving van de Loirestraat in de Weidevenne. De groep koos het hazenpad. Handhaving en een jeugdagent troffen de weggerende jongeren later aan bij de Genuahaven.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.