112Purmerend

Handhaving Purmerend houdt jongen aan voor bezit mes “Het wordt steeds gekker”

Purmerend – Gisteren hebben jeugdboa’s een jongen aangehouden wegens bezit van een wapen. De boa’s waren op fietssurveillance en zagen twee jongens. De jongens renden weg bij het zien van de handhavers.

Op de plek waar de jongeren stonden werd een mes aangetroffen. Hierop is één jongen aangehouden en overgedragen aan de politie. Op Twitter eindigt handhaving hun bericht met de hashtag #hetwordtsteedsgekker.

Relevant artikel:

Groep jongeren met groot mes: 13-jarige aangehouden –

Purmerend – Op woensdag 11 maart kwam er een melding binnen van een een groep jongeren met een groot mes in de omgeving van de Loirestraat in de Weidevenne. De groep koos het hazenpad. Handhaving en een jeugdagent troffen de weggerende jongeren later aan bij de Genuahaven.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.