7.9 C
Purmerend
zondag 26 maart 2023
HomeRegionaalTijdelijke sluiting locaties kinderopvang Purmerend. Wel opvang voor kinderen van ouders met...

Tijdelijke sluiting locaties kinderopvang Purmerend. Wel opvang voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep

Regionaal – Vandaag heeft de overheid besloten om alle kinderopvanglocaties tot en met tenminste 6 april 2020 te sluiten om zo de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Hierdoor kan Stichting Kinderopvang Purmerend alleen opvang bieden aan kinderen van ouders met een cruciaal beroep. 

Specifiek voor COVID-19 zijn er cruciale beroepsgroepen om de samenleving draaiende te houden tijdens de COVID-19 uitbraak. Ouders of verzorgenden die in de cruciale beroepsgroepen werken, kunnen gebruik maken van Kinderopvang Purmerend. Ook ouders die geen klant bij de Kinderopvang Purmerend zijn, maar wel een cruciaal beroep uitoefenen, zijn meer dan van harte welkom. Zo wil Kinderopvang Purmerend alle ouders met een cruciaal beroep een hart onder de riem steken.

Locaties

Alle kinderdagverblijven van Kinderopvang Purmerend zullen maandag 16 en dinsdag 17 maart open zijn voor de kinderen van ouders met een cruciaal beroep. Voor de buitenschoolse opvang zullen er verschillende locaties de hele dag open zijn. Ouders hoeven zich de komende twee dagen niet vooraf aan te melden. De komende dagen onderzoekt Kinderopvang Purmerend welke locaties open kunnen blijven tot en met 6 april 2020. 

Grote impact

“We begrijpen dat deze maatregelen een grote impact kunnen hebben op een normale gezinssituatie. We hebben hier te maken met een situatie van overmacht en hopen dat we op begrip kunnen rekenen. Veiligheid en gezondheid van een ieder staan voorop. Laten we met elkaar de richtlijnen van de overheid opvolgen en zo goed mogelijk zorgen voor elkaar.”, zegt bestuurder Corine Laurant.

Bekijk hier de locaties die open zijn op maandag en dinsdag:

https://kinderopvangpurmerend.nl/app/uploads/2020/03/15032020-Persbericht-coronavirus-Sluiting-kinderopvang.pdf


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
7.9 ° C
8.3 °
7.2 °
89 %
1.3kmh
34 %
zo
7 °
ma
7 °
di
8 °
wo
11 °
do
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.