Regionaal

Tijdelijke sluiting locaties kinderopvang Purmerend. Wel opvang voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep

Regionaal – Vandaag heeft de overheid besloten om alle kinderopvanglocaties tot en met tenminste 6 april 2020 te sluiten om zo de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Hierdoor kan Stichting Kinderopvang Purmerend alleen opvang bieden aan kinderen van ouders met een cruciaal beroep. 

Specifiek voor COVID-19 zijn er cruciale beroepsgroepen om de samenleving draaiende te houden tijdens de COVID-19 uitbraak. Ouders of verzorgenden die in de cruciale beroepsgroepen werken, kunnen gebruik maken van Kinderopvang Purmerend. Ook ouders die geen klant bij de Kinderopvang Purmerend zijn, maar wel een cruciaal beroep uitoefenen, zijn meer dan van harte welkom. Zo wil Kinderopvang Purmerend alle ouders met een cruciaal beroep een hart onder de riem steken.

Locaties

Alle kinderdagverblijven van Kinderopvang Purmerend zullen maandag 16 en dinsdag 17 maart open zijn voor de kinderen van ouders met een cruciaal beroep. Voor de buitenschoolse opvang zullen er verschillende locaties de hele dag open zijn. Ouders hoeven zich de komende twee dagen niet vooraf aan te melden. De komende dagen onderzoekt Kinderopvang Purmerend welke locaties open kunnen blijven tot en met 6 april 2020. 

Grote impact

“We begrijpen dat deze maatregelen een grote impact kunnen hebben op een normale gezinssituatie. We hebben hier te maken met een situatie van overmacht en hopen dat we op begrip kunnen rekenen. Veiligheid en gezondheid van een ieder staan voorop. Laten we met elkaar de richtlijnen van de overheid opvolgen en zo goed mogelijk zorgen voor elkaar.”, zegt bestuurder Corine Laurant.

Bekijk hier de locaties die open zijn op maandag en dinsdag:

https://kinderopvangpurmerend.nl/app/uploads/2020/03/15032020-Persbericht-coronavirus-Sluiting-kinderopvang.pdf


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.