ondernemers

Deen roept mensen op alléén naar supermarkt te komen

Regionaal – Supermarktketen Deen heeft het publiek opgeroepen om niet met meerdere gezinsleden naar de supermarkt te komen.

De supermarktketen schrijft op social media, dat het bedrijf door de maatregelen van gisteren verwacht dat het nog drukker wordt in de supermarkten. De distributiecentra hebben nog ruim voldoende voorraden, maar desondanks kan het voorkomen dat er schappen leeg zijn.

Verder benadrukt Deen nogmaals dat het -voor ieders eigen gezondheid- belangrijk is om afstand te houden van anderen.

Wij willen iedereen, met pijn in ons hart, vragen om bezoek aan onze winkel niet meer te zien als een (gezin)uitje om gezellig boodschappen te doen. Wij willen iedereen vragen om zoveel mogelijk ALLEEN boodschappen te doen. Laat gezinsleden thuis als dat kan.

Vindt u dit een goed idee?

Laden ... Laden ...

Steuntje in de rug – Koop lokaal
Kan jij ook een steuntje in de rug gebruiken? Kijk dan hier!

Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.