Purmerend

Burgemeester Don Bijl spreekt vanavond over gevolgen corona voor Purmerend

Purmerend – Op woensdag 18 maart maakt RTV Purmerend een extra uitzending in het kader van het coronavirus. Presentator Mick Smits gaat in gesprek met burgemeester Don Bijl over de gevolgen van het coronavirus voor Purmerend. De uitzending begint om 19.30 uur en is live te volgen via de Facebookpagina van RTV Purmerend en op tv (Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 1390).

Het coronavirus houdt het land in z’n greep en ook in Purmerend zijn de gevolgen zichtbaar en voelbaar. Bedrijven moeten de deuren sluiten, waar mogelijk werken mensen thuis en tal van evenementen staan op losse schroeven of zijn inmiddels geannuleerd. De burgemeester vertelt hoe de coronacrisis Purmerend raakt en geeft antwoord op een aantal veelgestelde vragen die leven in de stad.

Bekijk de uitzending van RTV Purmerend hieronder.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.