19.2 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomePurmerendBurgemeester Don Bijl spreekt vanavond over gevolgen corona voor Purmerend

Burgemeester Don Bijl spreekt vanavond over gevolgen corona voor Purmerend

Purmerend – Op woensdag 18 maart maakt RTV Purmerend een extra uitzending in het kader van het coronavirus. Presentator Mick Smits gaat in gesprek met burgemeester Don Bijl over de gevolgen van het coronavirus voor Purmerend. De uitzending begint om 19.30 uur en is live te volgen via de Facebookpagina van RTV Purmerend en op tv (Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 1390).

Het coronavirus houdt het land in z’n greep en ook in Purmerend zijn de gevolgen zichtbaar en voelbaar. Bedrijven moeten de deuren sluiten, waar mogelijk werken mensen thuis en tal van evenementen staan op losse schroeven of zijn inmiddels geannuleerd. De burgemeester vertelt hoe de coronacrisis Purmerend raakt en geeft antwoord op een aantal veelgestelde vragen die leven in de stad.

Bekijk de uitzending van RTV Purmerend hieronder.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
19.2 ° C
20 °
18.3 °
77 %
3.6kmh
100 %
di
20 °
wo
21 °
do
23 °
vr
18 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.