actueelHart van de Regio

Purmerender krijgt applaus na schenking honderden vuurwerkbrillen

Purmerend – Ook voormalig Huisartsenpost Medewerker Timo van der Zee wilde zijn steentje bijdragen in de strijd tegen het corona-virus. Hij besloot een rondje te bellen en wist zo de hand te leggen op een paar honderd vuurwerkbrillen.

Vuurwerkbrillen zijn effectief tegen opspattende lichaamsvloeistoffen, zoals bijvoorbeeld speeksel. De brillen zullen voornamelijk worden ingezet op de Spoedeisende Hulp van het Dijklander Ziekenhuis in Purmerend.

“Het grootste deel van de brillen is geschonken door Multimate uit Edam”, vertelt Timo aan Regio Purmerend. “Toen ik de brillen langs bracht kreeg ik een applausje van de medewerkers. Best een beetje gênant, want eigenlijk zou ik voor hen moeten applaudisseren.”

Bedrijven of consumenten met een voorraad(je) vuurwerkbrillen, kunnen contact opnemen met Regio Purmerend via vuurwerkbril@regiopurmerend.nl

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by