actueelHart van de Regio

Purmerender krijgt applaus na schenking honderden vuurwerkbrillen

Purmerend – Ook voormalig Huisartsenpost Medewerker Timo van der Zee wilde zijn steentje bijdragen in de strijd tegen het corona-virus. Hij besloot een rondje te bellen en wist zo de hand te leggen op een paar honderd vuurwerkbrillen.

Vuurwerkbrillen zijn effectief tegen opspattende lichaamsvloeistoffen, zoals bijvoorbeeld speeksel. De brillen zullen voornamelijk worden ingezet op de Spoedeisende Hulp van het Dijklander Ziekenhuis in Purmerend.

“Het grootste deel van de brillen is geschonken door Multimate uit Edam”, vertelt Timo aan Regio Purmerend. “Toen ik de brillen langs bracht kreeg ik een applausje van de medewerkers. Best een beetje gênant, want eigenlijk zou ik voor hen moeten applaudisseren.”

Bedrijven of consumenten met een voorraad(je) vuurwerkbrillen, kunnen contact opnemen met Regio Purmerend via [email protected]

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.