Purmerend

Zelfbedieningsgroothandel Sligro Purmerend gaat open voor consumenten

Purmerend – Sligro Purmerend gaat in de loop van donderdag tijdelijk open voor consumenten. De supermarkten hadden hier woensdag om gevraagd. Ook groothandels zoals de Makro en Hanos gaan open voor consumenten.

Doordat horecaondernemers hun zaken vanwege de uitbraak van het coronavirus moesten sluiten, hebben de groothandels weinig klandizie meer. “Deze zelfbedieningsgroothandels liggen momenteel nog vol goede producten, die anders grotendeels moeten worden weggegooid”, schreef CBL-voorzitter Bert Roetert woensdag in een brief aan het kabinet.

De openstelling maakt deel uit van het noodpakket dat de levensmiddelensector eerder deze week presenteerde aan minister-president Mark Rutte. Tot wanneer de groothandels voor consumenten open blijven is onbekend. En groothandelspas is niet nodig.

Foto’s: Rob Klaucke

Sligro De Kweker Purmerend

Sligro is dé groothandel op het gebied van food. Met ruim 40.000 artikelen onder één dak biedt Sligro Purmerend een compleet aanbod. Van dagverse producten tot wijnen en horeca apparatuur. Marktstad Purmerend kent een rijke historie als handelsstad. Daarbij profiteert de stad van de gunstige ligging ten opzicht van steden als Alkmaar, Amsterdam en Zaanstad.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.