11.6 C
Purmerend
zaterdag 25 maart 2023
HomePurmerendZelfbedieningsgroothandel Sligro Purmerend gaat open voor consumenten

Zelfbedieningsgroothandel Sligro Purmerend gaat open voor consumenten

Purmerend – Sligro Purmerend gaat in de loop van donderdag tijdelijk open voor consumenten. De supermarkten hadden hier woensdag om gevraagd. Ook groothandels zoals de Makro en Hanos gaan open voor consumenten.

Doordat horecaondernemers hun zaken vanwege de uitbraak van het coronavirus moesten sluiten, hebben de groothandels weinig klandizie meer. “Deze zelfbedieningsgroothandels liggen momenteel nog vol goede producten, die anders grotendeels moeten worden weggegooid”, schreef CBL-voorzitter Bert Roetert woensdag in een brief aan het kabinet.

De openstelling maakt deel uit van het noodpakket dat de levensmiddelensector eerder deze week presenteerde aan minister-president Mark Rutte. Tot wanneer de groothandels voor consumenten open blijven is onbekend. En groothandelspas is niet nodig.

Foto’s: Rob Klaucke

Sligro De Kweker Purmerend

Sligro is dé groothandel op het gebied van food. Met ruim 40.000 artikelen onder één dak biedt Sligro Purmerend een compleet aanbod. Van dagverse producten tot wijnen en horeca apparatuur. Marktstad Purmerend kent een rijke historie als handelsstad. Daarbij profiteert de stad van de gunstige ligging ten opzicht van steden als Alkmaar, Amsterdam en Zaanstad.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,561VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.6 ° C
12.8 °
10.6 °
79 %
3.6kmh
86 %
za
11 °
zo
7 °
ma
7 °
di
8 °
wo
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.