PurmerendWaterland

Twee inwoners uit de regio overleden door coronavirus

Purmerend – Op 22 maart 2020 is een 85-jarige inwoner van Purmerend overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Vandaag overleed een 86-jarige man uit de gemeente Waterland.

Beide burgemeesters tonen hun medeleven aan de nabestaanden en betrokkenen in een verklaring.

Burgemeester Don Bijl van de gemeente Purmerend: “Het gaat om het eerste dodelijke slachtoffer in onze stad. Wij leven mee met de familie van de overledene en ik wens de nabestaanden en betrokkenen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.”

Burgemeester Sicko Heldoorn van de gemeente Waterland: “Wij betreuren het zeer dat het coronavirus het eerste slachtoffer binnen onze gemeentegrenzen heeft geëist. Mijn medeleven gaat uit naar de naasten van deze man. Het moet zwaar zijn voor vrienden en familie om met dit verdriet om te gaan. Ik wens ze, namens de gehele gemeenschap van Waterland, veel sterkte. Laten we, al is het figuurlijk, om hen heen gaan staan en ze extra steun bieden in deze moeilijke tijd.”

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.