20.7 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
HomeRegionaalNieuwe aanpassingen dienstregeling EBS door corona

Nieuwe aanpassingen dienstregeling EBS door corona

Regionaal – Door de verscherpte maatregelen in de strijd tegen het coronavirus, in combinatie met stijgende ziekmeldingen onder OV-medewerkers, moet EBS opnieuw de dienstregeling aanpassen. De aangepaste dienstregeling gaat in op donderdag 26 maart a.s. en is gebaseerd op de ‘zondagdienstregeling plus’.

In Waterland gaan de bussen minder vaak rijden en worden de vertrektijden aangepast. Op zaterdag en zondag rijdt EBS de zondagdienstregeling. Enkele lijnen rijden niet. Het is een basisdienstregeling waardoor alle plaatsen in de regio bereikbaar blijven! 

Hier vindt u de basisdienstregeling die per 26 maart 2020 ingaat in Waterland per busnummer.

Eerder op 19 maart j.l. nam EBS ook al maatregelen om het busvervoer te blijven garanderen. Hier ging het echter om een dienstregeling tijdens schoolvakanties.

Vanaf donderdag 19 maart aangepaste dienstregeling EBS in de regio –

Regionaal – Naar aanleiding van de richtlijnen van de rijksoverheid hebben de OV-bedrijven maatregelen genomen. Door het stijgend aantal ziektemeldingen onder OV-personeel, in combinatie met het drastisch verminderd aantal reizigers, zullen de dienstregelingen van de meeste OV-bedrijven de komende periode aangepast worden. Ook EBS past de dienstregeling aan.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.7 ° C
21.7 °
19.4 °
70 %
0.9kmh
10 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.