Regionaal

Nieuwe aanpassingen dienstregeling EBS door corona

Regionaal – Door de verscherpte maatregelen in de strijd tegen het coronavirus, in combinatie met stijgende ziekmeldingen onder OV-medewerkers, moet EBS opnieuw de dienstregeling aanpassen. De aangepaste dienstregeling gaat in op donderdag 26 maart a.s. en is gebaseerd op de ‘zondagdienstregeling plus’.

In Waterland gaan de bussen minder vaak rijden en worden de vertrektijden aangepast. Op zaterdag en zondag rijdt EBS de zondagdienstregeling. Enkele lijnen rijden niet. Het is een basisdienstregeling waardoor alle plaatsen in de regio bereikbaar blijven! 

Hier vindt u de basisdienstregeling die per 26 maart 2020 ingaat in Waterland per busnummer.

Eerder op 19 maart j.l. nam EBS ook al maatregelen om het busvervoer te blijven garanderen. Hier ging het echter om een dienstregeling tijdens schoolvakanties.

Vanaf donderdag 19 maart aangepaste dienstregeling EBS in de regio –

Regionaal – Naar aanleiding van de richtlijnen van de rijksoverheid hebben de OV-bedrijven maatregelen genomen. Door het stijgend aantal ziektemeldingen onder OV-personeel, in combinatie met het drastisch verminderd aantal reizigers, zullen de dienstregelingen van de meeste OV-bedrijven de komende periode aangepast worden. Ook EBS past de dienstregeling aan.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.