5.4 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
Home11214-jarige jongen met geweld beroofd; verdachte aangehouden

14-jarige jongen met geweld beroofd; verdachte aangehouden

Purmerend – De politie heeft maandagavond een 15-jarige jongen uit Purmerend aangehouden op verdenking van een beroving. De jongeman is ingesloten en de recherche doet nader onderzoek.

Maandagavond fietsten een 14-jarige jongen met een 15-jarig meisje door het Leeghwaterpark, nabij het Leeghwaterbad. De 14-jarige jongen werd vanuit het niets van zijn fiets getrokken door een jongen die hem bedreigde en wilde beroven. De 14-jarige jongen kwam hierdoor ten val en raakte gewond.

De dader ging er vervolgens vandoor met buit. De politie heeft onderzoek gedaan en wist maandagavond een 15-jarige jongen uit Purmerend aan te houden op verdenking van deze beroving. Bij de verdachte is het gestolen goed aangetroffen

De 15-jarige verdachte is verhoord door de recherche.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Wat een laffe daad.
    Het slachtoffer is verdorie pas 14 jaar: wat zal-ie geschrokken zijn (net als het 15-jarige meisje dat bij hem fietste).
    Hij raakte ook nog eens gewond.

    De verdachte heeft de “respectabele” leeftijd van 15 jaar: hij is verhoord en, hoewel hij maandag is ingesloten, zal al wel of i.i.g. zeer snel o.b.v. zijn leeftijd weer op vrije voeten zijn.

    Tsjonge, tsjonge kent u de leus nog?
    “De jeugd heeft de toekomst”.
    Maar deze 15-jarige, indien hij schuldig wordt verklaard, lijkt hard te werken aan zijn criminele toekomst met dit soort strafbare fratsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
5.4 ° C
6.7 °
4.4 °
77 %
1.3kmh
100 %
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.