21.3 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
HomePurmerendCorona-berenjacht biedt kindertroost. Ga samen op berenjacht

Corona-berenjacht biedt kindertroost. Ga samen op berenjacht

Purmerend – Het begon ooit in Australië en het Verenigd Koninkrijk en diende het populaire prentenboek ‘Wij gaan op berenjacht’, geschreven in 1995 door Michael Rosen en Helen Oxenbury als inspiratie. 

De oproep om knuffels voor het raam te plaatsen om zo vooral kinderen in deze tijd wat bezig te houden tijdens een wandeling of fietstocht in je eigen buurt komt stilaan op gang. Ook in Purmerend hebben al veel deelnemers een knuffel achter het raam geplaatst.

Kinderen hebben beweging in hun eigen buurt, én iets leuk om naar te zoeken. Want buitenkomen mag nog steeds, wordt aanbevolen maar moet liefst in de eigen omgeving. Houdt wel rekening met de voorschriften.

Via onderstaande link kan je de kaart bekijken waar de knuffels in Purmerend voor het raam staan: (De kaart laadt traag, dus heb geduld.)

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1D3PgzcQKljKi9ZT85_T55iD17fdhjlJF&ll=51.58942536545458%2C4.799609266436619&z=15

Hebben jullie beren gespot? Maak een foto, geef de beer of de knuffel een naam en deel deze onder ons Facebook bericht.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Waarom wordt dit aangemoedigd?? Kinderen op bad sturen juist in de tijd dat we ons minder moeten verplaatsten. De regering heeft ingestemd met een intelligente lockdown. Dit is helemaal niet intelligent! Straks wordt Purmerend een epicentrum van Noord-Holland. Ook kinderen kunnen ziek worden en IC bedden in beslag nemen waardoor de regering strengere maatregel moet nemen waardoor deze kindjes toch thuis moeten blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,966FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
73 %
1.8kmh
78 %
zo
22 °
ma
21 °
di
20 °
wo
20 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.