21.2 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
HomeHart van de RegioZwerfinator Dirk Groot schrijft lied voor alle opa's en oma's die thuis...

Zwerfinator Dirk Groot schrijft lied voor alle opa’s en oma’s die thuis zitten

Purmerend – Dirk Groot, beter bekend als onze eigen Zwerfinator, schreef een lied voor zijn ouders. Samen met zijn zoon zong hij het nummer in.

“Samen zingen een heel goede en leuke manier is om de tijd door te komen”, vertelt Dirk aan Regio Purmerend. “Mijn ouders besloten ruim een week geleden na een artikel in De Telegraaf echt binnen te blijven. Ze hadden wel al veel sociale dingen afgezegd, maar daarna zijn ze gewoon in zelfgekozen quarantaine gegaan.

Het gaat prima met ze, maar het was erg verstandig gezien een aantal ontwikkelingen in hun directe omgeving. We wilden gewoon op onze manier nog meer opa’s en oma’s oproepen goed na te denken en vooral niet zo eigenwijs te zijn.”

Relevant artikel:

Lida en Rhodin (8) zingen emotionele tekst voor opa’s en oma’s (video) –

Purmerend – De rare tijd waarin we nu leven en het gemis van de opa’s en oma’s was voor Lida en haar 8-jarige zoon Rhodin aanleiding om een prachtige tekst te schrijven. Op een melodie van Adele (Make you feel my love) zongen zijn het in voor speciaal voor de opa’s en oma’s van Rhodin.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
21.2 ° C
22.2 °
19.4 °
59 %
1.3kmh
14 %
wo
20 °
do
19 °
vr
22 °
za
20 °
zo
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.