Hart van de Regio

Zwerfinator Dirk Groot schrijft lied voor alle opa’s en oma’s die thuis zitten

Purmerend – Dirk Groot, beter bekend als onze eigen Zwerfinator, schreef een lied voor zijn ouders. Samen met zijn zoon zong hij het nummer in.

“Samen zingen een heel goede en leuke manier is om de tijd door te komen”, vertelt Dirk aan Regio Purmerend. “Mijn ouders besloten ruim een week geleden na een artikel in De Telegraaf echt binnen te blijven. Ze hadden wel al veel sociale dingen afgezegd, maar daarna zijn ze gewoon in zelfgekozen quarantaine gegaan.

Het gaat prima met ze, maar het was erg verstandig gezien een aantal ontwikkelingen in hun directe omgeving. We wilden gewoon op onze manier nog meer opa’s en oma’s oproepen goed na te denken en vooral niet zo eigenwijs te zijn.”

Relevant artikel:

Lida en Rhodin (8) zingen emotionele tekst voor opa’s en oma’s (video) –

Purmerend – De rare tijd waarin we nu leven en het gemis van de opa’s en oma’s was voor Lida en haar 8-jarige zoon Rhodin aanleiding om een prachtige tekst te schrijven. Op een melodie van Adele (Make you feel my love) zongen zijn het in voor speciaal voor de opa’s en oma’s van Rhodin.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.