112Purmerend

Ernstig ongeval op A7 Purmerend; A7 richting Zaandam afgesloten

Purmerend – Maandagmiddag omstreeks kwart over drie is op de A7, ter hoogte van Purmerend, een auto ‘ingesloten’ bij een botsing tussen twee vrachtwagens. 

De hulpdiensten waren massaal uitgerukt voor het ernstig ongeval. In totaal zijn vier mensen naar het ziekenhuis gebracht, waarvan er één nog in levensgevaar is. Bergingswerkzaamheden en onderzoek zullen nog uren in beslag nemen.

https://twitter.com/RWSverkeersinfo/status/1244619965581443075

De A7 richting Zaandam is afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de af- en oprit Purmerend-Zuid. Dit levert je ongeveer een half uur vertraging op. Rijkswaterstaat verwacht dat de weg pas rond 20.30u weer vrij is.

Foto’s: Inter Visual Studio – Haico Kats

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

3 commentaren

 1. @Kees,
  Als dat zo zou zijn is het ongeval te wijten aan één van de vrachtwagenchauffeurs maar ik kan nergens in de media de oorzaak van het ongeval achterhalen.
  Ik kan net zo speculeren als u doet;
  Het kan ook zo maar zijn dat een auto voor de eerste vrachtwagen een noodstop heeft gemaakt
  of
  Dat de kleine rode auto hem even tussen de twee grote jongens gepropt heeft.

  Alles kan, een ongeluk wordt goddank zelden opzettelijk veroorzaakt en hoe u het wendt of keer: zonder de vrachtwagens van o.m. Simon Loos zou menig supermarkt slecht bevoorraad worden.
  Enig respect t.a.v. de vrachtwagenchauffeurs is op zijn plaats.

  De slachtoffers wens ik een spoedig herstel toe en alle hulpverleners en andere betrokkenen sterkte met de verwerking van dit ongeval.

 2. Was het thuiskantoor in de vrachtwagen weer belangrijker dan een mensenleven

 3. Er zijn vier mensen gewond geraakt

  NH Nieuws meldt (=quote);
  Ten minste een van de gewonden zat enige tijd bekneld in het wrak, en is door de brandweer bevrijd.
  Over de aard en de ernst van de letsel van de vier slachtoffers is nog niets bekend. 

  Vanwege het politieonderzoek is de snelweg tussen de afritten Purmerend en Purmerend-Zuid dicht. Rijkswaterstaat raadt verkeer richting Zaanstad aan de A7 bij de afslag Purmerend te verlaten en de N235 en de N247 te nemen.

  Sterkte voor allen (incl.de hulpverleners)

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: