actueel

Horeca ook nog dicht op Koningsdag, kinderen thuis tot zeker na meivakantie

Regionaal – Bijna alle maatregelen die ons land vanuit Den Haag zijn opgelegd, worden gehandhaafd of verlengd. Alleen het verbod op vergunningsplichtige evenementen blijft gelden tot de eerdere termijn van 1 juni.

Scholen in ons land blijven zeker dicht tot na de meivakantie. En de verplichte sluiting van onder andere de cafés en restaurants gaat door tot tenminste 28 april.

Ook alle andere regels – Onder andere op het gebied van zo veel mogelijk thuisblijven, contact met anderen, 1,5 afstand bewaren en beperkingen van het maximaal aantal mensen – blijven gelijk tot zeker 28 april.

Dit jaar dus geen Koningsdag. En alle kinderen zitten thuis tot na de mei-vakantie. En plannen voor de meivakantie vallen in het water.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.