6.7 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
HomePurmerendPolitie Purmerend verrast jarige Ollie (6) vanwege niet doorgaan kinderfeestje

Politie Purmerend verrast jarige Ollie (6) vanwege niet doorgaan kinderfeestje

Purmerend – Ollie uit Purmerend werd vandaag zes jaar oud, maar kon vanwege corona geen kinderpartijtje geven. Om de jarige job toch in het zonnetje te zetten, kwamen agenten hem verrassen. Ollie is namelijk helemaal idolaat van de politie. 

De tante van Ollie had contact opgenomen met de politie in Purmerend of ze iets konden betekenen voor haar neefje. Agenten vonden het een super leuk idee en wilde graag mee doen aan de verrassing. 

Ollie schrok eerst een beetje van alle mensen en de agenten en werd verlegen. Maar na een paar minuten draaide hij helemaal bij. Van de politie kreeg de jarige een mooie ballon en een tas met kleine cadeautjes.

Agenten verrassen jarige politiefan Ollie (6)

Vandaag is Ollie uit Purmerend 6 jaar geworden. Maar door de coronacrisis kon zijn partijtje niet doorgaan. De jongen, die groot fan is van de politie, kreeg als verrassing bijzonder bezoek. Het idee om Ollie te verrassen kwam van zijn tante. “Mijn zus woont in Spanje.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.7 ° C
7.2 °
6.1 °
76 %
7.6kmh
100 %
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
10 °
wo
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.