Purmerend

Politie Purmerend verrast jarige Ollie (6) vanwege niet doorgaan kinderfeestje

Purmerend – Ollie uit Purmerend werd vandaag zes jaar oud, maar kon vanwege corona geen kinderpartijtje geven. Om de jarige job toch in het zonnetje te zetten, kwamen agenten hem verrassen. Ollie is namelijk helemaal idolaat van de politie. 

De tante van Ollie had contact opgenomen met de politie in Purmerend of ze iets konden betekenen voor haar neefje. Agenten vonden het een super leuk idee en wilde graag mee doen aan de verrassing. 

Ollie schrok eerst een beetje van alle mensen en de agenten en werd verlegen. Maar na een paar minuten draaide hij helemaal bij. Van de politie kreeg de jarige een mooie ballon en een tas met kleine cadeautjes.

Agenten verrassen jarige politiefan Ollie (6)

Vandaag is Ollie uit Purmerend 6 jaar geworden. Maar door de coronacrisis kon zijn partijtje niet doorgaan. De jongen, die groot fan is van de politie, kreeg als verrassing bijzonder bezoek. Het idee om Ollie te verrassen kwam van zijn tante. “Mijn zus woont in Spanje.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.